perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kävin täydentämässä kangasvarastoani

Huomasin että kangasvarastoni musta-valkoiset kankaat ovat melko vähissä. Maritta vinkkasi blogissaan että Karkkilassa on avattu kangaskauppa. Nämä kaksi asiaa kun yhdistää niin kassistahan löytyy sopivia kankaita:)


Kun keväisen vihreän väristä kangastakaan ei löydy laatikostani tai ainakin muistan ettei löytyisi niin ostinpa sitäkin. Aurinkokin paistoi niin kauniisti ulkona ja oli lämmin ja oli lomapäivä niin sieltä hyllystä se kangas ihan työntyi mukaan. Kaksi ylimpää mustavalkoista olivat juuri sopivia tarkoituksiini. Rataskangasta hypistelin ja laitoin jo takaisin hyllyynkin mutta otin sen sieltä uudestaan käsiini ja mukaan se sitten tietenkin lähti, kaunista kun oli:) 
Lankakeräkangas ja punainen kangas ovat Tilkkutarhasta ja ruudulliset PeeKaasta. 

17 kommenttia:

 1. Kauniita kankaita! Olisipa täälläkin kangaskauppa, saisi edes hypistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hypistelykin on ihanaa mutta kiva on kun saa kankaat omaan kaappiinsa:)

   Poista
 2. Aaarggh. Mun olis pitänyt jättää tää lukematta. Siellä mun kirppiskasassa kun oli aikas monta metriä mustavalkokuvioista puuvillakangasta samoin kuin varmaan viittä eri lajia kevään vihreää.... Mutta sitä tilkulla silmään, joka vanhoja muistaa vai miten se meni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi-voi sun kanssas:) No pitää nyt ajatella positiivisesti (vaikka se on vähän vaikeaa:)), joku on varmasti onnellinen!!

   Poista
 3. Kauniita kankaita on kiva katsella, hypistellä, leikellä, ommella, ihan mitä vain. Onnistuneita ostoksia joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nuo kaikki mitä luettelet on kivoja asioita kankaiden kanssa:)

   Poista
 4. Kangasvaraston täydentäminen on just parasta pohjustusta upeille töille! Niin kauniita ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasto taitaa olla pohjaton:) Mies välillä vihjailee että meillä on kaikenlaista ompeluun liittyvää näkyvillä muuallakin kuin "studiossani". En ymmärrä, minua ei ainakaan haittaa;)

   Poista
 5. Kivat kankaat olet löytänyt:) minun pitää myös käydä tuolla "lähikangaskaupassa".....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä:) Menen kauppaan uudestaan kun viemme haudalle kukkia, siis aivan pian;) Valikoima ei ollut suurensuuri mutta kyllä sinne jäi vielä monta kangasta joita voisin hankkia:)

   Poista
 6. Kivat kankaat olet löytänyt:) minun pitää myös käydä tuolla "lähikangaskaupassa".....

  VastaaPoista
 7. Kauniita kankaita ja kankaiden hypistely ja katselu on ihanaa kangasterapiaa parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että varastosi on saanut täydennystä. Olisi varmaan ihan kamalaa, jos kotoa ei löytyisi kankaita inspiraation iskiessä

  VastaaPoista