sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kakkukurssilla

Tyttären kanssa olimme kakunkuorrutus- ja koristekurssilla. Sokerimassat, kaulintamassat ja muut nykyajan kakkuihin käytettävät materiaalit ovat minulle melko outoja tuotteita. Näihin asioihin tutustuimme muutaman tunnin kurssilla. Hienoja kuvioita ja kakkuja tehdään ko.aineilla mutta en ehkä jaksa täysin paneutua tähän kakkumaailmaan. Välineitäkin pitäisi hankkia jos jonkinlaisia ja mihinkäs ne kaikki saataisiin mahtumaan:) Ompelutarvikkeetkin kun vievät meillä jo aika suuren tilan, kuulemma. Taidan siis pysyä vaan omassa vanhassa, tutussa ja turvallisessa harrastuksessani. Kiva oli kuitenkin viettää yhteistä aikaa tyttären kanssa ja tutustua hyvässä opissa asiaan. Voi olla että tätäkin taitoa tai taidon siementä tarvitaan joskus;)


11 kommenttia:

 1. Superkauniita kakkuja. En osaa noita tehdä, vaan leivon ihan "maalaiskakkuja"; kaikki ovat kyllä maistuneet eikä ole jäänyt syömättä. Kummipoikani vaimo leipoo noita upeita luomuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteisissä kakuissa aion pysyä minäkin. Ovat takuuvarmasti maukkaita ja helppoja tehdä:)

   Poista
 2. Kauniita ovat, mutta jos niitä innostuisi tekemään ihan kamalasti, tulisi ongelma niiden syömisestä. Parempi vaan, kun pysyt kankaissa, tytär voi tehdä niitä kakkuja, kun muutenkin on taitava leipuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä:) Kankaat on kyllä parempi vaihtoehto.

   Poista
 3. Nättejä ovat, mutta laihduttajan ei sovi kuin nopeasti vilkaista.

  VastaaPoista