sunnuntai 24. huhtikuuta 2016
Kakkukurssilla
Tyttären kanssa olimme kakunkuorrutus- ja koristekurssilla. Sokerimassat, kaulintamassat ja muut nykyajan kakkuihin käytettävät materiaalit ovat minulle melko outoja tuotteita. Näihin asioihin tutustuimme muutaman tunnin kurssilla. Hienoja kuvioita ja kakkuja tehdään ko.aineilla mutta en ehkä jaksa täysin paneutua tähän kakkumaailmaan. Välineitäkin pitäisi hankkia jos jonkinlaisia ja mihinkäs ne kaikki saataisiin mahtumaan:) Ompelutarvikkeetkin kun vievät meillä jo aika suuren tilan, kuulemma. Taidan siis pysyä vaan omassa vanhassa, tutussa ja turvallisessa harrastuksessani. Kiva oli kuitenkin viettää yhteistä aikaa tyttären kanssa ja tutustua hyvässä opissa asiaan. Voi olla että tätäkin taitoa tai taidon siementä tarvitaan joskus;)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam, mitä luomuksia.
VastaaPoistaMoni kakku on päältä kaunis vaan.....:)
PoistaNäyttääpä hienolta, nam:)
VastaaPoistaKiitos:)
PoistaSuperkauniita kakkuja. En osaa noita tehdä, vaan leivon ihan "maalaiskakkuja"; kaikki ovat kyllä maistuneet eikä ole jäänyt syömättä. Kummipoikani vaimo leipoo noita upeita luomuksia.
VastaaPoistaPerinteisissä kakuissa aion pysyä minäkin. Ovat takuuvarmasti maukkaita ja helppoja tehdä:)
PoistaKauniita ovat, mutta jos niitä innostuisi tekemään ihan kamalasti, tulisi ongelma niiden syömisestä. Parempi vaan, kun pysyt kankaissa, tytär voi tehdä niitä kakkuja, kun muutenkin on taitava leipuri.
VastaaPoistaSamaa mieltä:) Kankaat on kyllä parempi vaihtoehto.
PoistaNättejä ovat, mutta laihduttajan ei sovi kuin nopeasti vilkaista.
VastaaPoistaUpeita kakkuja!
VastaaPoista