sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen arvoitus............

............olikin aika helppo:) Olisi minun pitänyt arvata tai tietää että googlettamallahan vastaus löytyy kätevästi:) Niin, Kotkahan oli oikea vastaus! Kiitos osallistujille:)Kirjoitin arvontaan osallistujien nimet numerorjestyksessä paperille. Jotkut kommentit olivat kirjautuneet kahteen kertaan mutta kun otin vaan yhden nimen mukaan niin osallistujia oli 21.

Sitten kirjasin numerot arvontageneraattoriin, 
joka arpoi lokeroon numeron 19. Jeskamandeera oli tämän numeron takana joten pikkupalkinto lähtee hänelle:)

Paljon Onnea!

Paketti lähtee heti kun saan osoitteen johon sen toimitan:) Kuva voitosta ilmestyy varmaankin myös tänne kun ensin tavoitan voittajan;)


Meille on ilmestynyt tänä vuonna paljon pääsiäistipuja. Monena vuotena olen aikonut näitä ommella mutta en ole saanut aikaiseksi mutta nyt viimein ja vihdoin oli niiden aika:)
Tosin kaksi näistä on enään kotosalla muut lähtivät heti matkoihinsa.Tytär oli laittanut jauhopeukalonsa pyörimään ja ilmestyi meille herkkujen kanssa:) Hyviä olivat, onneksi 100 päivän kahvileipäkielto ei ole enää minulla voimassa;) Pidin sen syksyllä eikä se tuottanut vaikeuksia ja loppui juuri ennen tyttären syntymäpäivää jolloin on aina herkkuja tiedossa. Nytpä sen voisi taas uusia kun merkkipäivät ja juhlapyhät on hetkeksi ohitettu. 

Appelsiini-persikkakääretorttu ja suklaa-
tuorejuustolla kuorrutetut mansikkakuppikakut. 

5 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle! Tiput ovat suloisia ja hauskoja ommella. Tyttäresi tekee aivan mahtavan näköisiä leipomuksia! Kääretorttu on niin hieno, ihan kuin jonkun neuleen kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiput on helppoja ommella ja mukavia viemisiä iäkkäämmillekin kavereille, laittaa vaan munan sisään:)
   Tytär valmistaa kyllä kivoja leivonnaisia harrastuksenaan vaikka koulutus ja työ ovat ihan toisenlaisella saralla.

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Söpöjä tipuja ja herkullisia leivonnaisia.Olet tosi vahvaluonteinen, kun voit olla 100 päivää ilman kahvileipää. Kuulostaa saavuttamattomalta minulle.

  VastaaPoista
 3. Suloisia tipuja... ei ihme jos on lentäneet pesästä. Tyttäresi on kyllä taiteellinen leivonnaisten kanssa. Ilokseen noita katselee ja varmasti myös maistelee:)

  VastaaPoista