maanantai 7. joulukuuta 2015

Eukalyptus-sukat ja ostokset

Iinu-blogissa oli ohje Eukalyptus-sukkiin. Pikku hiljaa valmistuivat:) Sukkia on tässä talossa niin paljon että ei haittaa vaikka kestäisi vuoden valmistua, kiva on kuitenkin kokeilla uusia kuvioita.
Tilkkutarhan Minnalta ostin uusia herkkukankaita samalla kun tilasin liimavanua pussukoihin.
Kukkaron kehykset ovat Kankaiselta. Kävimme Forssassa viikonloppuna ja pikapikaa kipaisin ko.kauppaan. Tällä kertaa kaupasta oli vaikea löytää tai etsiä mitään. Jostain syystä tavarat olivat "huiskin haiskin"-sekaisin ja kun aikaa ei ollut kovin paljon niin saalis jäi aika pieneksi.


Muutama karkkipaperipussukka on alkumetreillä.

Joululahjojakin täällä on vähän ommeltu mutta niistä lisää sitten joulun jälkeen:)6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Koskahan oppisi kutomaan noin kaunista pintaa???
  Hienot ostokset... Kuulin juuri uuden, hyvän syyn miksi ostaa kankaita ym varastoon. Koska on hoitanut lapsia kotona 11-vuotta jää eläke niin pieneksi, että nyt on hyvä kerätä varastoon ja käytellä niitä sitten myöhemmin:)Ihan tilkkuopen kertomaa, joten totta!!!

  VastaaPoista
 2. Suloiset sukat. Kivat kangasostokset:)

  VastaaPoista
 3. Eilen parsin pienen reiän juuri tuon värisistä koiranputkisukistani. Jouduin turvautumaan harmaaseen lankaan, kun ei ollut enää vihreää jäljellä. Kauniit on eucalyptykset. Tuo mäyriskangas on aivan ihanaa! Karkkipapereita täälläkin on rapisteltu.

  VastaaPoista
 4. Jos nuo eukonlepytyssukat ovat lahjaksi menossa, niin ne voisi täyttää saman teeman pastilleilla. Hyvät kangasostokset!

  VastaaPoista
 5. Somat sukat! Hauskoja kangasostoksia ja paperikankaat ovat ihan viimeisen päälle siistejä!

  VastaaPoista
 6. Laitatko karkkipapereihin liimaharson vai jotain koviketta? Niin kivoja olet tehnyt niistä.

  VastaaPoista