sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Ostoksia ja blokkien ompelua

Tähän blokkimallin saatiin ohjeet alkuvuonna Päivölän kurssilla. Syystä tai toisesta en kuitenkaan innostunut kovasti mallista tai kangasvalintani ei osunut ihan nappiin. Kun kuitenkin olin jo muutaman blokin kurssilla tehnyt niin kevään, kesän ja syksyn aikana olen silloin tällöin ommellut niitä lisää. Vaalea kangas loppui tässä vaiheessa mutta samaa kangasta on ruskeapohjaisena vielä kaapissa. Taas mietintämyssy päähän ja jatkoa suunnittelemaan. Tämä on kuitenkin "sivutyö" ja teen sitä vaan silloin tällöin kun huvittaa. Blokki ei ole aivan ohjeen mukainen, siinä on jätetty keskineliö kääntämättä ja sen vuoksi kuivio on erilainen kuin sen virallisesti pitäisi olla.
Tuttavani pyysi ompelemaan kissa-aiheista kassia jonka sisään mahtuu mappi. Sen ompeleminen on nyt vuorossa. 
Signorinan kaupassa kävin loppuunmyyntiostoksilla:


7 kommenttia:

 1. Tuo sinun sivutyösi näyttää upealta pinnalta!
  Hyviä ostoksia olet tehnyt. Lueskelin tänään vanhoja tilkkukillan lehtiä ja siellä oli lueteltu 25 hyvää syytä kankaiden ostolle;)Eli aina löytyy hyvä syy ostaa kankaita!

  VastaaPoista
 2. Voisit hyvinkin vapauttaa itsesi tähtimallin jatkamisesta. Laita siihen jotain kivaa lapselle sopivaa ja tee lapsen peitto. Hempeähkö väri sopii tyttölapselle. Keskipalojan kääntämättä jättäminen rauhoittaa vaikutelmaa. Siis, lopettiko Signorinan kauppa?

  VastaaPoista
 3. Sivutyöstäsi tulee ihan hieno. Minä tein tuosta mallista vain yhden blokin, jostain syystä homma takkuili... Samoja kankaita täällä hankittuna:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se niin on, että kun joku alkaa tökkiä niin tökkii sitten hamaan loppuun asti. Sivutyösi näyttää tosi nätiltä ja tuo kuvio ei mitenkään ole ruma, mutta ehkei niin innostava.

  VastaaPoista
 5. Hyvä lopputulos, vaikka et kääntänytkään, noinhan sen piti ollakin :D

  VastaaPoista
 6. Hienot ostokset! Ihania kankaita! Jos malli ei innosta tekemään lisää blokkeja, valmista jo tekemistäsi joku käyttökelpoinen työ. Tai tee uusi tilkkupinta jotain samaa sävyä ja käytä tämä taustakappaleeseen.

  VastaaPoista
 7. Aika moni on tehnyt tuota blokkia ja aina se näyttää yhtä upealta! Kangasostoksesi inspiroivat, kävin heti ostamassa tuota kirjoituskangasta!

  VastaaPoista