maanantai 16. marraskuuta 2015

Laukkukurssin satoa osa 2

Hannelen laukkukurssin toinen osuus oli viikonloppuna. Satoa saatiin aikaiseksi -tai siis toiset saivat:) Oma osuuteni oli aika vähäinen. Kotona mietin mitä sain lauantaina ja sunnuntaina aikaiseksi, aikaa oli 12 tuntia - siis vain keskittymistä ompeluun toki välillä kuunnellen ja katsellen uusia ohjeita ja vinkkejä mutta periaatteessa vain ompelua. Lopputuloksena kaksi pientä pussia!?!;)
Syykin tähän tietenkin on. Uutta laukkua ohjeen mukaan tehdessäni ajattelin vähän "kikkailla" mutta se koitui typeryydeksi:( En edes purkanut aloitelmaani vaan hiljaa keräsin kimpsut ja kampsut pussiin ja katson myöhemmin onko niille mitään käyttöä vai löytyvätkö osat roskiksesta:) Yritin uudelleen ja valitsin liian paksun vanun päällisen ja vuoren väliin jotka piti tikata toisiinsa, siis purkuun meni ja tässä vaiheessa ymmärrätte mihin aikani kului. Olisi ehkä kannattanut suosiolla heti noudattaa ohjetta, ehkä opin tästä jotain;)
Kolmas kerta toden sanoi, pääsin hommassa alkuun mutta aika loppui. Siis jatkan kassin valmistusta kotona.


Kauniita ja ihastuttavia kasseja ja pusseja saatiin paljon aikaiseksi:)
Oma osuuteni, kaksi isompaa ensimmäisellä kurssiviikonlopulla ja kaksi pienempää toisella kerralla.


7 kommenttia:

 1. Opiksi meille muillekin. Ensin tehdään täsmällisesti ohjeen mukaan ja vasta sen jälkeen omat virittelyt. Kivannäköisiä tuloksia olet kuitenkin saanut aikaan.

  VastaaPoista
 2. Kiva laukku ja pussukat, varsinkin tuo keskellä oleva pöllökankainen!

  VastaaPoista
 3. Laukkukurssit on niiiin kivoja! Kauniita veskoja teitte kaikki!

  VastaaPoista
 4. Irma älä siellä sure, sinähän olet saanut paljon aikaiseksi! Kaikki kauniita. Musta-vaalea olkalaukku on niin tyylikäs. Korimallinen hyvin topakan oloinen, meikkipussukka suloinen ja pöllöllinen ihana. Onko se laukku vai pussukka?

  VastaaPoista
 5. Voi että on ollut kiva kurssi. Kaikki laukut niin onnistuneita. OOt sä niin taitava näissä ompeluhommissa :-)

  VastaaPoista
 6. Hienoja ompeluksia!
  Kuulostaa Irma niin tutulta! Olen parhaillaan laukku/pussukka kurssilla Hollolassa. Ensimmäisenä viikonloppuna pe ja la sain pussukan valmiiksi ja seuraavaan työhön kankaat leikattua. Kone oikutteli (tai minä) ja purkamiseksi meni kun innoissani ompelin väärät saumat tai en muuten ollut tyytyväinen jälkeen. Kurssi jatkuu vielä yhden lauantain verran loppukuusta. Onneksi on hyvät ohjeet, niin niin olen kotona ommellut omalla rakkaalla koneella:) Sehän kurssissa onkin hyvä, että saa hyvät ohjeet ja neuvot:)

  VastaaPoista