sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Karkkipussi

Tulen aina vähän jälkijunassa tuotoksieni kanssa. 
Kun jojojen aika oli ohi niin minä vasta innostuin niihin. Nämä karkkipaperiesta tehdyt pussukatkin taitavat olla jo ohi mennyttä aikaa mutta niinpä vaan innostuin vasta nyt:)Ensimmäinen harjoituskappale on tässä. Pariin, kolmeen pussukkaan on jo karkkeja syötynä ja joulun aikaan paperieita ilmestyy varmaankin lisää. Valmistuuko näitä lisää??
16 kommenttia:

 1. IHANA kettupussukka! Ei haittaa vaikk oot "myöhässä", kaiken ehtii tehdä ajallansa. Mä oon joskus niin etuajassa ettei kukaan ymmärrä mistä on kysymys ja sitt joskus oon just jälkijunassa ja porukat on jo unohtaneet mistä on kysymys.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Minullakin haaveena tehdä ainakin yksi tuollainen "karkki"pussukka, ihan yleissivistyksen vuoksi :) Vielä en ole ehtinyt. Kristallimuovi on jo hankittuna. Eräs pussukka-ihminen oli käyttänyt kontaktimuovia. Sitäkin voisi kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihana.
  Minäkin jälkijunassa, kun viime jouluiset paperit on kerätty, kohta vuosi säilötty, mutta ompelusta ei tietoakaan.

  VastaaPoista
 5. Minusta nämä karkkipussukat on tullu jäädäkseen, eikä ole vain muotijuttu.
  Hienosti olet saanut rivit suoraan. Kivan näköinen.

  VastaaPoista
 6. Ihana ja hyvin onnistunut pussukka, alkaa tehdä mieli kettukarkkeja :)

  VastaaPoista
 7. Herrrkullinen! Minulle on jäänyt tuo karkkipusukoiden teko päälle. Onneksi ei tarvitse itse syödä, ystävät ja naapurit ovat reippaasti syöneet puolestani.

  VastaaPoista
 8. Ihana kettupussukka. Karkkipapereissa löytyy:) Heti kun kurssisuma jää tauolle haluan jatkaa papereiden kanssa. Mitä liimakangasta laitoit väliin???

  VastaaPoista
 9. Ihana kettu-pussukka, etkä minunkaan mielestäni ole mitenkään jälkijunassa. Itse katselen mielelläni vanhojakin käsityölehtiä ja teen sitten kun siltä tuntuu, vaikka toiset olisi tehneet jo aikoja sitten ;)Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 10. Makoisa pussukka. Et ole mitenkään jälkijunassa, nuohan ovat aina muodissa.

  VastaaPoista
 11. Nätti pussukka, tee ihmeessä lisää, jos on materiaalia. Minulle on vielä arvoitus, kuinka noita karkkipapereita oikein pitäisi yhdistellä... Mutta kiva ihailla toisten tuotoksia.

  VastaaPoista
 12. Hei, hieno kettupussukka! Ihan on muodikas :) Sitten jatkuu - tuleeko Mariannea vai Dumlea??:)

  VastaaPoista
 13. Ihana pussukka. Ja nyt sitten hyvällä omallatunnolla karkkeja syömään, jotta saa materiaalia.

  VastaaPoista
 14. Kaikki vanha palaa aina sopivan välin kuluttua takaisin. Ja sehän on vaan hyvä asia. Tosi tyylikkäitä pussukoita kettukarkeista. Nyt näyttää olevan samalla kuvalla kettusukat kovasti muotia.

  VastaaPoista