sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Viikon viemää

Niinhän se lomaviikko vierähti ja kuten viikon alussa arvelin - miestä viihdyttäessä ja samalla vähän itseänikin;) Kukin voi ymmärtää asian miten haluaa:) Aika kului vaatekauppoja kierrellessä, arkipäivinä keskellä päivää on mukava kulkea kaupoissa kun isompaa ruuhkaa ei ole. Iltaisin ja viikonloppuisin menen kauppaan vain jos on äärimmäinen hätä. Shoppailija en ole ollenkaan paitsi jos askeleet johtaa kangaskauppaan, siellä kuluu hyvin aika vaikka tunti jos toinenkin. Viikolle mahtui kaksi konserttia ja paljon ulkoilua auringon vielä paistaessa lämpimästi.


Käytin tilanteen hyväseni kun mies halusi pestä ikkunoita -> 
Näistä pussukoista tuli aika suuria. Leveys 20 cm ja korkeus 10 cm.Suuremman koko 20 x 17 cm ja pienempi 18 x 15 cm. Tikkauksessa käytin hyväkseni ompelukoneeni kuvioita. Toisessa ympyröitä rivissä ja toisessa lehtiköynnös.


Tästä olin ajatellut tehdä penaalin tyttärelle kun hän aloitti opiskelut nyt syksyllä. 
Tarkoitus oli laittaa kangas kukkaron kehyksiin mutta en löytänyt sopivan kokoisia paikkakuntamme kaupoista ja tähän hätään en ryhtynyt tilaamaankaan. Pitsivetoketju sai korvata kehykset. Ehkä olisi kuitenkin kannattanut tehdä tilaus ja valmistaa penaali myöhemmin. Tai laittaa tavallinen vetoketju. Ihan tyytyväinen en ole aikaansaanokkseeni. Penaalin sisällä on huopakovike ja sen avulla se pysyy mukavasti pystyssä. Muiden pussukoiden sisällä on ohuempi vanu.Merenrannalla iltakävelyllä. Lomalla voi tehdä kaikenlaista:)Innostuinko taas pussukkatehtailuun:)

20 kommenttia:

 1. Ai sullakin on mies, joka haluaa pestä ikkunoita :D. Harvinaislaatuista, mutta erittäin tervetullutta sorttia niin siellä kuin täälläkin ;). Saa itse tehdä sillä välin jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 2. Ihania pussukoita olet tehtaillut vaikka kuinka paljon.

  VastaaPoista
 3. Olen kateellinen miehestä, joka pesee ikkunoita. Minun yrittäjämieheni on aina töissä (n. 14 tuntia päivässä) eli ei ennätä ikkunan pesuun. Pussukkasi ovat halattavan mukavan näköisiä.

  VastaaPoista
 4. Hienon näköisiä pussukoita olet tehnyt, kiva kettukangas! Meillä mies myös pesee ikkunoita.

  VastaaPoista
 5. Toimivia pussukkaratkaisuja ja erityisesti kettukangas näyttää mukavalta.

  VastaaPoista
 6. Lomaviikkosi kuulostaa kivalta! Kivoja pussukoitakin on syntynyt oikein monta!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on varmasti ollut erinomainen lomaviikko! Tuo kettukangas on niin ihanaa, että vaikka olisit siitä tehnyt sukat, ne olisi olleet huippuhienot! suosikki on tuo kaikkein isoin pusukka, siinä on eniten kettujakin. Jos miehellesi tulee vielä halu ikkunanpesuun, tulkaa meille. Ukkosi pesi ikkunoita ja me voitais ommella. Meillä on paljon ikkunoita ja jokaisessa 6 pestävää pintaa. Kyllä siinä ehtisi pussukan jos toisenkin pestä. Ja sitten on vielä naapurien ikkunat...

  VastaaPoista
 8. Marlen ikkunoiden jälkeen tilaan ikkunanpesijän meille! Minäkin tahdon pussukanompeluvapaan. Minä tykkään sinun pöllöpussukasta eniten.

  VastaaPoista
 9. Hyvä loma oli! Kyllä pitää viettää yhteistä aikaa :) Pussukat on niiiin mukavia. Molemmat kankaat minunkin mieleen, pöllöt ehkä ykkösenä. Anna mennä jatkaen vaan!

  VastaaPoista
 10. Hurjan sulosia pussukoita. Sinulla on ollut mukavaa lomapuuhaa.

  VastaaPoista
 11. On sinulla ompelukone laulellut:) Kauniita pussukoita. Nuo kankaat on tosi suloisia. Tilasin Tilkkutarhasta Forest Friends - paneelin, mutta kyllä olisi pitänyt ostaa noitakin ihanuuksia. Kauniit värit!

  VastaaPoista
 12. Kivaa kettukangasta. Ja tuo pitsivetoketjuidea on oikein hyvän näköinen. Paljonhan ehditkin lomallasi.

  VastaaPoista
 13. Hienoja pussukoita, joku niiden teossa vaan kiehtoo.. Ovat niin nopeita tehdä ja kuitenkin saa tehdessään leikkiä värikkäillä kankailla ja tilkuilla. Ja ainahan noita pussukoita tarvitsee, milloin mihinkin.

  VastaaPoista
 14. Sellaisen ikkunoita pesevän miehen voi laittaa tänne vähäksi aikaa lainaan :D Kivoja pussukoita, kankaat ovat tosi ihanat!

  VastaaPoista
 15. Kyllä pussukoiden ompelu on ikkunoiden pesua mukavampaa, mutta onhan se hienoa katsella kirkkaiden ikkunoiden läpi. Kauniit penaalit hauskoista kankaista.

  VastaaPoista
 16. Kauniit pussukat. Kettukangas, oih.

  VastaaPoista