sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Mikä on ettei hommat etene........

..............ainakaan ompelurintamalla:) Mielessä on kaikenlaista mukavaa ja kiinnostavaa ommeltavaa. Katselen blogeja ja löydän mielenkiintoisia aiheita peittoihin, pussukoihin ja muihin mutta siihen se jää:( Ompelukone ja studio odottavat käyttäjää! 
Marle-blogiin oli tänään ilmestynyt ihastuttava koira-peitto. Laitoin tulostimen heti runksuttamaan mallia. Saas nähdä mitä senkin kanssa tapahtuu:) vai saanko aikaiseksi edes kokeilla blokkia.

Perhoset-työhöni on sentään reunukset ommeltu ja tänään kiinnitin päällisen takakankaaseen, välissä on melko ohut vanu. Siis tikkaamista vailla. Suunnitelma siihen on valmiina mutta Töölön Tilkkupajakin houkuttelee;) Pitää vielä miettiä....kehtaisiko työtä edes lähettää........tikattavaksi.Tilkkuilo-blogissa on ommeltu pussukoita oikein urakalla. Päädyin kokeilemaan pienintä mallia joka siellä oli tehty. Pieni se onkin, sisään mahtuu pankkikortti ja lenkkiin voi kiinnittää vaikka avaminen. Olisihan sen voinut kuvaan laittaa vaikka rekvisiitaksi. 10 kommenttia:

 1. Perhospeittosi on hieno ja Töölön Tilkkupaja tekisi siitä vielä hienomman. Suosittelen tikkauttamista kun et vaikuta tuntevan suurta paloa itse tikkaamiseen.

  VastaaPoista
 2. Voi Irma, miten upea tuo perhospeitto onkaan! Reunukset "kokoaa" työn hienosti. Pikkukukkaro on kätevä, ihailin niitä Katin blogissa, mutta vielä en ole tehnyt yhtään.

  VastaaPoista
 3. Perhoset peitosta tuli todella hieno ja valkoinen reunus sopii niin hienosti! Kiva pikkukukkaro!

  VastaaPoista
 4. Oo. Hieno tilkkupeitto. Suosittelen lähetystä Tikkupajaan, omat kokemukset sieltä hyviä. - Minulla ei kyllä ole edes sellaista ompelukonetta, jolla kannattaisi yrittäkään tikata itse.

  VastaaPoista
 5. Voi, tosi hieno tilkkupinta! Laita mestaritikkaaja Soilelle tämä, lopputulos on taatusti hieno! Peittosi tulee juuri sopivan taipuisa ja vielä hienompi. Itse koneella tikaten tulee helposti jäykkä, kun ei sitä pysty tekemään kunnon isoa kuviota.

  VastaaPoista
 6. Perhospeitosta tulee hieno! Reunat on kivat.

  VastaaPoista
 7. Miten kaunis peitto taas kerran- ihastuttava!

  Kyllä se ompelurytmi taas löytyy, anna ajan mennä omalla painollaan, älä pakota luovuuttasi :)

  VastaaPoista
 8. Kauniisti teit tuon reunuksen! Tulee upea peitto!
  Anna ompelukoneen levätä välillä ja hypistele vaikka kauniita kankaita... kyllä se luovuus taas nostelee päätään:)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tulee peitosta! Niin kauniin reunankin teit.
  Soma päivänkakkarakangas kukkarossasi:) Ekan jälkeen vähän isonsin kukkaroa - kuitenkin niin että sain käytettyä kaikki pienimmät vetoketjuni, joita olin jo säilönyt aika kauan.

  VastaaPoista
 10. Joskus ei vaan etene ja olen kokenut, että pieni paussi tekee vaan hyvää. Kaunis peitto tuo perhospeitto.

  VastaaPoista