perjantai 4. syyskuuta 2015

Ruusukassi ja mustikkakukkaro

Päivölän tilkkutyökurssilta jäi kotiin ommeltavaksi ruusukassiin helmet. Jäi toki monta muutakin tehtävää mutta tämä nyt oli helpoin saada nopeasti valmiiksi. Monet uutiset tuli katsottua ja kuunneltua ennenkuin 44 helmeä oli paikallaan. Nyt kun katson kuvaa huomaan että ylä- ja alareunoihin voisi ommella vielä yhdet helmet, ehkä sitten nämäkin kuviot näyttäisivät paremmilta. Ilman kuvausta en tätä huomannut:)
Kassilla on leveyttä ja kokeutta n.38 cm. Pohja on ommeltu erikseen ovaalin muotoisena. Hannele-opettaja teki tähän kurssilla kaavan ja se sopi kassin kappaleisiin kertaheitolla tosi hyvin.


Kehyskukkaron ompelin toisenlaisesta mustikkakankaasta kuin aiemman. Sen annan tuttavarouvalle kiitokseksi pienestä avusta:)

11 kommenttia:

 1. Hauska kassimalli! Hyvä ohje kurssille.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno ruusukassi ja kiva mustikkakukkaro!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköisiä molemmat!

  VastaaPoista
 4. Hienot! Kuka vaan tykkäisi noin ihqusta kukkarosta. Ehkä ei harmittaisi maksaa kaupassakaan, kun aina kukkaron nähdessään vain ilahtuisi.

  VastaaPoista
 5. Kassissa on ollut näpräämistä! Mutta vaivan arvoista, se on kaunis. Kehyskukkaroita haluaisin oppia tekemään.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuvio tulee kassin pintaan.
  Molemmat työn on ihania.

  VastaaPoista
 7. Kauniita töitä. Mukavia tuollaiset innoittavat kurssit.

  VastaaPoista
 8. Oi, kuinka kauniita molemmat työt ♥

  VastaaPoista
 9. Tuo helmi-hässäkkä on ihana! Kerran Päivölässä malli oli näytillä ja halusin niin sen tehdä mutten ehtinyt. Nyt kun näin sen tässä blogissasi päätin ottaa tilkkukurssilla asian esille ja pyytää neuvoa "opelta".

  VastaaPoista