lauantai 25. heinäkuuta 2015

Edullisia ostoksia ja uuden alkua:)

 Loman aikana on ajeltu autolla vähän siellä sun täällä, lähistöllä kuitenkin:) Sopiva kauppa kun tulee vastaan niin sinne tietenkin poiketaan -siis minä:). Ei tarvita sen kummempaa kuin Eurokangas ja palalaari. Maltoin olla maltillinen ja ostin vain kaksi kangaspalaa vaikka useamman olin jo valinnut sivuun ehkä-kasaan. Kankaat maksoivat 14€ ja kotona mittasin palojen kooksi 2,4m siis aika edullinen metrihinta, todella;) 
Sitten ei tarvita enempää kuin Sale tms. josta poikettiin ostamaan juotavaa ja johan osui silmät lankatarjoukseen- Miinus 30% on jo aika kiva ja kun kassalla ei enää ollut nappia seiska-veikan tarjouslangalle niin ystävällinen rouva laittoin senkin Nallejen joukkoon niin johan tuli halvaksi:) Kerien hinnaksi tuli 2.60€/kpl. Väreistä en niin tiedä ....mutta jotain niistäkin varmasti saadaan aikaiseksi.  

Pinterestiä selatessa löytyy paljon siis todella paljon kaikkea ommeltavaa mitä haluaisi tehdä. Aika kun on rajallinen niin ratkaisuja on tehtävä ja valittava vain sen mitä oikein haluaa:) Muutama päivä taas siellä selaillessani huomio kiinnittyi yhteen työhön johon ei tietenkään ollut mitään ohjetta:( Yritin sitten väsäillä sellaista itse. Alkuun olen päässyt, jatkoa on pohdittava. Vai käykö tässä niin kuin kissalle joka oli hiirelle räätälinä, jää nähtäväksi;)

Alkuvaiheessa ollaan.......

Palat suunnitteluseinällä jatkojalostusta vailla.

8 kommenttia:

 1. Hyvät ostokset ja halvalla sait:) Kivan mallin oletkin löytänyt Pinterestistä, tuot olen luultavasti itsekin katsellut...

  VastaaPoista
 2. Eihän noin hyvä tilkkuilija ohjeita tarvitse. Siitä vaan ja hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Ai-ai miten hienolta näyttää jo alku! Monenlaista olet taas ehtinyt!

  VastaaPoista
 4. Sama malli on pistänyt silmään, siitä tulee kaunis!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää suunnitteluseinälläsi uusi projekti. Hyvät alennukset olet saanut langoista ja villasukille on aina tarvetta, tänäkin kesänä.

  VastaaPoista
 6. On tosi nätti malli sinulla tulossa. Kivat alennukset sait. Tuollaisia ei voi jättää käyttämättä.
  Ps. Anteeksi sekoiluni näissä bloginimissä!

  VastaaPoista
 7. Suunnitteluseinällä oleva työ näyttää todella hyvälle! Silloin kun halvalla saa, silloin on ostettava. Langat yleensä löytävät tekijällä paikkansa, ja ne ei-niin-kivat värit voi aina upottaa raidoiksi kivojen värien kanssa.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää!!! Jälleen kivan mallin olet löytänyt!

  VastaaPoista