sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sunburst-työn blokkeja lisää

Ompelukone on surrannut melko hitaasti meillä viime aikoina. Kaikenlainen muu puuha on vienyt aikaa.
Sunburst-blokkeja tein lisää kun kahden ensimmäisen ompelemani blokin jälkeen en ymmärtänyt täysin jutun ideaa. Enkä sitä meinannut tajuta heti kahta seuraavaakaan ommellessani. Mutta tarpeeksi monta kun tekee niin johan rupeaa valkenemaan:)Kuvassa olevien blokkien järjestys tulee muuttumaan. Nyt ne ovat vielä virheellisesti asetettuina ja muutenkin ovat keskeneräisiä mm.keskusympyrät puuttuvat useimmista. Kokeilublokeissa olen käyttänyt vanhoja verho- ym.kankaita koska alunperin oli vain kokeileminen mielessä. Ehkä olisi pitänyt ommella oikeista tilkkutyökankaista kun näitä pitääkin tehdä näin monta ennenkuin idea selviää, näistä kun saisi jo vaikka torkkupeiton aikaiseksi:)

Mallinetta en jaksanut netistä ruveta etsimään ja ehkä se olisi pitänyt tilata rapakon takaa. Avuksi tuli poikani joka muutamien tutkimusten ja pähkäilyjen jälkeen sen minulle väsäsi:)


Päivölässä aloitettu työ on tikkausta vailla. Ajatus tikkaustyylistä on jo valmiina. Hetken sitä kuitenkin hauduttelen jotta voin olla varma onko suunnitelmani hyvä vai vaihdanko sitä vielä;)


11 kommenttia:

 1. Kivat aurinkoblokit. Enpä ollut ennen nähnyt tuota mallia.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista sulla meneillään! Hienot auringot, voithan tehdä muutaman lisää sopivista tilkkutyökankaista niin peitosta tulee isompi.

  VastaaPoista
 3. Mukava pyöreä kuvio! Ei taida olla ihan helppo... Hyvältä nuo näyttää, ei mitään vikaa kankaissa!

  VastaaPoista
 4. Blokit ovat todella kivat, hyvä, että innostuit tekemään niitä lisää. Lienee poikasi ainakin äitiinsä tullut, kun on niin kätevä käsistään.

  VastaaPoista
 5. Hauska aurinkoblokki, näyttää hienolta ja varmasti ei ole ihan helppo tehdä...
  Hieno on tuo Päivölässä tekemäsi peittokin!

  VastaaPoista
 6. Siitä tulee hieno, aurinkoinen torkkupeitto. Onko tuo blokki vaikea vai kamalan vaikea? Päivölän peitto kaunis ja tikkauksia kannattaakin miettiä kunnolaa ennen kuin aloittaa. Ihana poika, kun auttaa äitiä kaavaongelmissa.

  VastaaPoista
 7. Kiva aurinkoinen malli ja verhokankaat näyttävät tuossa oikein hyvältä. Kurssin peitto myös kiva.

  VastaaPoista
 8. Molemmat mallit on tosi kivat. Tikkauksen miettiminen on aina niin vaikea homma.

  VastaaPoista
 9. No mutta kiitos, jotenkin näyttää kuitenkin vaikealta : )

  VastaaPoista
 10. Oikein mukavan näköisiä molemmat.

  VastaaPoista