perjantai 16. tammikuuta 2015

Singorinan kaupasta kankaitaJoku varmaankin jo ihmettelee että mihin näitä kankaita ostan kun en mitään valmistakaan saa aikaiseksi. Studioni laatikkoon ne laitan kun olen aikani ihaillut:) Mutta minkäs teet kun kauniita ovat niin ostettava on varsinkin kun ovat tarjouksessa!
Samaan pakettiin tilasin kivan pöllömallin. Sitten vaan ompelukone surraamaan! Onneksi on monta lomapäivää vielä pitämättä, jos sitten paremmin ehtisi;)

11 kommenttia:

 1. Että ne osaavat olla kauniita! Ja pöllöt suloisia :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kauniita! Muuta en voi väittää, koska minäkin sain Signorinalta paketin kuluneella viikolla, mutta en ole vielä ehtinyt postata niistä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kankaita! Minullakin on tuo pöllökaava, kiva nähdä sinun versio.

  VastaaPoista
 4. Ooh ihanat kankaat! Kunhan helmikuu koittaa, mietin minäkin kangasostoksia. Nyt tyydyn ihailemaan teidän muiden löytöjä.

  VastaaPoista
 5. Kauniita ovat! ja kävin minäkin siellä kuikuilemassa, mutta en ostanut mitään:)

  VastaaPoista
 6. Aaaah, upeita kuoseja ja väriyhdistelmiä!!

  VastaaPoista
 7. Onpa kivoja kankaita. Ja pöllöjä, olen viikon tässä haaveillut pöllöjen ompelusta. Etsin ohjeita ja ideoita, mut eipä ole ollut aikaa edes kokeilla!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kankaita on lupa ostaa vaikka varastoon. Ja olisihan se aika outoa, jos hienoin Studion laatikostot olisi tyhjillään! Raidalliset ovat kyllä niin kauniita ja reippaita. Minun täytyy nyt hillitä itseäni, työttömyys alkaa ensi kuussa.

  VastaaPoista
 9. Ihanat kankaat olet valinnut Signorinan tarjonnasta. Minäkin olen käynyt siellä kurkkimassa alennusmyyntiä, mutta en ole sortunut, vielä.

  VastaaPoista
 10. Ihania kankaita ja se on selvä, että niistä valmistuu jotain kaunista:)

  VastaaPoista
 11. Hienot kankaat ja komiat pöllöt!
  Ihania kankaita on kiva pitää silmän ulottuvillakin. Ne inspiroi lisää ompelemaan.

  VastaaPoista