maanantai 29. joulukuuta 2014

Studion verho

Studion "verhon " ompelussa ei mennytkään pitkään kun toimeen ryhtyi:)
Kuvaaminen oli kovin hankalaa näin pimeänä aikana mutta kyllä tästä jotenkin selviää mitä on tehty. Mies oli apuna verhon laitossa ja kovasti ihmetteli, ei kai vastannut hänen mielestään kuvaa ikkunan verhoista. Ei haittaa, ehkä hän tulee hämmästymään vielä enemmän kun näkee miten työ jatkuu;) Tilkkupinnan takana on vuorikangas kuten hienoimmissakin verhoissa lisäämässä kankaan tanakkuutta, alareunan jätin avoimeksi ettei kankaat vetäisi kurttuun. Aika suoria nuo pitkät saumat ovat vaikka kuvassa näyttää vähän vinksallaan olevan.13 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!! Eihän tuo ihan perinteinen ole, mutta miehet tottuu kaikkeen nopeasti, koska muita vaihtoehtoja ei ole.

  VastaaPoista
 2. Juuri oikea verho tilkkustudioosi ja näyttää hyvältä, kauniita nuo Fassetin kankaat, en ole kyllä itse koskaan niitä ostanut, mutta pitääpä seuraavan kerran harkita, kun vastaan tulevat.

  VastaaPoista
 3. Hieno verho. Työvalaisemisesi on todella hyvä, mitä sitä tässä kuvassa näkyy. Itse olen miettinyt tuota valaisinasiaa..

  VastaaPoista
 4. Tilkkuilijan verho tilkkuilijan studiossa :) Valaisintasi minäkin ihastelen, kun pitäisi saada koneen päälle tuollainen tai kaksikin.

  VastaaPoista
 5. Hienot verhot ja niin oikeat studioosi. Oikein on nätit.

  VastaaPoista
 6. Nyt rohkenen itsekin aloittaa tilkkuverhon suunnittelun! Todella onnistunut työ! Minulla on vain työhuoneessani aika voimakaskuvioinen tapetti, joka vähän rajoittaa kuosien käyttöä, mutta ehkä oikeat kankaat kävelevät vastaan joskus. Edelleen ihailen työpöytävalaisintasi!

  VastaaPoista
 7. Studiosi on täydellinen ja värikäs verho sopii ikkunaan mainiosti.

  VastaaPoista
 8. Ihan superhieno verho! Just oikea oikeassa paikassa.

  VastaaPoista
 9. Hyvälle näyttää uusi verho ikkunassa. Idearikasta ja Onnekasta Uutta vuotta 2015.

  VastaaPoista
 10. Samoin sinulle hyvää uutta vuotta. Pidän kovasti studiosi verhosta.

  VastaaPoista
 11. Kommenttini näkyy kadonneen taas taivaan tuuliin, mutta yritetään uudestaan...
  Meitsilläkin pitkään ollut suunnitelmissa tehdä verho ompeluhuoneeseen, mutta ajatuksissani on pyörinyt vain kappa! Nyt pitääkin miettiä myös sivuverhoa!! Onko verho vuorattu?

  VastaaPoista
 12. Voi, miten on ihana verho, vautsi. Tilkkurikasta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 13. Upea idea ommella tilkkuverhot. Kovasti tykkään.

  VastaaPoista