torstai 20. marraskuuta 2014

Ompeluhuoneen valmistuminen............

..............kestää nyt odotettua kauemmin syystä jos toisestakin mutta eteenee kuitenkin pikkuhiljaa. Enkä tahdo oikein osata tehdäkään mitään sekamelskassa joka huoneessa vallitsee:) Tekosyykö?? kun en saa aikaiseksi juuri mitään, harmittaa:(

Kankaat sentään sain järjestettyä lipaston laatikoihin kalenterikin on seinällä odottamassa uutta vuottamuuta näytettävää ei vielä ole:)
Tapeetit seinällä ovat vanhat, tosi vanhat! Niitä en kuitenkaan halunnut lähteä vaihtamaan koska; seinät täyttyvät hyllyillä sun muulla ja luulen että pintaa ei tule jatkossa paljon näkymäänkään, huonekin kun on aika pieni:)
Uutta tapeettipintaa olisin halunnut varoa, nyt saa olla huolettomammin. Paitsi tätä kirjoitettaessa jään kyllä miettimään että uusikin pinta olisi aika mukava, en tiedä uskallanko ehdottaa sitä tekijälle, pitää vielä miettiä:)
 


Tässä totuus hitaudestani ja aikaansaamattomuudestani. Vain muutama apple core on valmiina.


13 kommenttia:

 1. Aaaah, ihanan houkutteleva kangasvarasto, sormia syyhyttää!

  VastaaPoista
 2. Hitaasti hyvää tulee. Ihanan selkeä järjestys sinun kankaillasi.

  VastaaPoista
 3. JOs tulee kiirus, niin sitten varmaan laitat hihat heilumaan. Muuten kannattaa ottaa rauhallisesti. Applecore-malli ei ole mikään pikamalli. Niidne tekeminen on ns. hidasta elämään. Nauti ja ota hitaasti.

  VastaaPoista
 4. Näyttää jo mukavalle! Ihanasti on kankaasi lajiteltuina laatikoihin. Nopea pintasiistiminen on vetäistä tapetin päälle maalia, etenkin jos suurin osa seinästä jää hyllyjen taakse. Testattu on ja jälki oli ihan kohtuullinen

  VastaaPoista
 5. Hienot kangaslaatikot! Vasta tapetoineena suosittelen, mutta toisaalta ymmärrän, että on sitten sääli peittää uudet pinnat hyllyillä.

  VastaaPoista
 6. Oi, mikä ihana lipasto! Aika aikaa kutakin, kyllä se inspiraatio taas iskee - kun vähiten sitä osaat odottaa :)

  VastaaPoista
 7. Loistoidea nuo kangaslaatikot. Kyllä onni on oma ompeluhuone eli neljän oon juttu!

  VastaaPoista
 8. Kangaslipasto on niin makee juttu!

  VastaaPoista
 9. Voi että, miten ihanstai kankaat on järjestyksessä!! Hieno kalenteri. Ei aina tartte ommella, se vaati inspiraatiota ;)

  VastaaPoista
 10. Ihana järjestys, sieltä kelpaa valita. Eihän ne apple coret voi olla nopeita, mutta vähävähältä pintaa syntyy - mukavalta näyttää.

  VastaaPoista
 11. Oi, näyttää niin kivalta kankaat lipastossa järjestyksessä ja omaa ompeluhuonetta on kiva laittaa ajan kanssa!

  VastaaPoista
 12. Kankaat olet ainakin lajitellut mallikkaasti! Ei aina pidä olla tehokas ja aikaansaava, välillä voi tehdä hitaita töitä, kuten nuo applecoret varmassti ovat. Niin hitaita, että minulta valmistuisi yksi vuodessa.

  VastaaPoista
 13. Jopas on kankaat siistissä järjestyksessä, kelpaa tuolta kankaita hakea. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista