tiistai 25. marraskuuta 2014

Keskeneräistä ei saisi esitellä..................

..................mutta onhan tässä tullut esiteltyä keskeneräisiä omplutöitä niin miksei sitten ompeluhuonettakin:) Nähdään nyt kuitenkin että jotain tapahtuu vaikka hitaamman mukaan.Ovelta katsottuna näkyy ensin "leikkauspöytä". 


Keksinpäs kivan paikan pienille viivaimille. Pidempien viivaimien säilytyslokero löytyi Helsingistä:) Pöydällä on juuri uusin tilaamani kirja jonka jo ehdin selata ja todeta että jokainen kirjassa oleva blokki on kokeilemisen arvoinen. Hyvä ostos!


Ovelta katsottuna toiseen suuntaan. Matto lattialla on vanha varastosta löytynyt mutta saa olla paikallaan kunnes löydän paremman kohteeseen sopivamman;) Jos löydän sopivan mallin ja idean niin taidan ommella ikkunaan uudet verhotkin jotta hommat vaan ei loppuisi:) Seinällä olevan tähtityön alla on suunnittelukangas jota aina silloin tällöin tarvitaan. Otan tarvittaessa seinävaatteen pois siksi aikaa kun kangas on käytössä ja muulloin pidän työtä esillä.


Lipaston laatikoissa on kankaat ja hyllyillä kirjoja ja radio jonka johdot ovat vielä siirtymässä piiloon, toivottavasti. Jotain muutosta tähänkin suuntaan on vielä kehitteillä.


Kehyskukkaron kangas tuli vastaan kankaita järjestellessä, nostin sen sivuun koska näin siitä valmistuvan juuri tällaisen pussukan. Kehyksen leveys on 18 cm. 

16 kommenttia:

 1. Näyttää tulevan erinomaisesti toimiva tilkkutyöstudio. Onnittelut.

  VastaaPoista
 2. Niin hieno huone tulee! Ja voiko kukkarossa enää kauniimpaa kangasta olla! Ei voi.

  VastaaPoista
 3. Aaaih, miten siistiä, ja miten hienosti kaikki paikoillaan. Kyllä niin käyp katteeksi!

  VastaaPoista
 4. Hieno huone, kivasti olet keksinyt laittaa viivaimet roikkumaan. Tuo seinävaate sopii ihanasti paikalleen. Pitääpä kaivaa malli esille joulun jälkeen,

  VastaaPoista
 5. Vau, hieno ompelutila leikkauspöytineen. Ihana kukkaro!

  VastaaPoista
 6. Viihtyisä ja toimiva huone tulossa !

  VastaaPoista
 7. Vitsi miten kätsy ompeluhuone. Kaikki sopivasti esillä ja ergonomisesti aseteltuna. Tosi söötti kukkaro.

  VastaaPoista
 8. Saahan keskeneräistä näyttää, jos katsojat eivät ole herroja eikä narreja! Aika rouvapitoista tämä joukko taitaa olla, narreja ei ole joukossa yhtään. =D Aivan ihana huone, tuo leikkauspiste on todella hyvä. Pidäpä virtuaaliset tupaantuliaiset, kun saat kammarin valmiiksi!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana huone! Jos minulla olisi noin siisti ompeluhuone, en tulisi sieltä koskaan pois. Viivaimia näyttää rouvalla olevan oikein komea kokoelma ja miten upeasti niilläkin omat paikkansa. Kehyskukkarossa on ihana kangas! Tuollaista en ole ikinä onnistunut tekemään. Kehykset on aina mennyt ihan kamalaan kuntoon. Olen kai hakannut niitä hieman vasaralla, vaikka ei kai pitäisi.

  VastaaPoista
 10. Kyllä tuolla nyt kelpaa heittäytyä inspiraation valtaan :) Ihana kehyskukkaro!

  VastaaPoista
 11. Niiin ihana ompeluhuone, ja hienosti kaikki paikoillaan, kylä tuolla kelpaa tilkkuilla! Kivat säilytyspaikat viivaimille!

  VastaaPoista
 12. Houkutteleva harrastushuone. Tilkkutöitä on mukava tehdä, kun kaikki on käden ulottuvilla.

  VastaaPoista
 13. Kyllä tuota kelpaa esitellä. Kaikki tarvikkeet paikoillaan ja helposti otettavissa ja löytyy varmasti. Minäkin olen ihan kateellinen tuollaisesta huoneesta ja etenkin järjestyksestä. Onnea uuteen ompelutupaan!

  VastaaPoista
 14. Kelpaa tuolla nyt ommella, kaikille tilpehööreille omat paikkansa. Ja kun ompelemiselle on ihan oma huone, saa keskeneräiset jäädä esille, eikä aina ompeluiden välillä tarvitse siivoilla pois. Hauskaa pikkujoulua! Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 15. Niin viihtyisä ompeluhuone ja kaikki järjestyksessä. Onnea!

  VastaaPoista
 16. Ihana huone kaikki niin järjestyksessä.

  VastaaPoista