sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kirjat, kasvikset ja merimaisemia


Ulkomaalaisten tilkkutyökirjojen tilaaminen on nyt helppoa, ehkä liiankin:) Adlibriksen valikoima on monipuolinen ja toimitus nopeaa, ehkä liiankin, tämä siksi että tuleeeko tilattua kirjoja enemmän kuin oikeasti tarvitsee kun tilauksen tekeminen käy kätevästi ja kirjat ovat noudettavissa ennenkuin niitä ehtii kaipaamaankaan.
Kaipasin valikoimiini malleja moderneista tilkkutöistä (kaapisssa näitä kirjoja on jo viisi-kuusi) siksi kävin etsimässä muutaman uuden kirjan ideoiden lähteeksi.


Monta  mukavaa mallia löytyi ja yhteen valitsin jo kankaat.
Kasvihuoneessakin tapahtuu. Muutama päärynätomaatti on valmistunut. Kovin ovat kauniita mutta melko miedon makuisia. Saapa näistä ainakin salaattiannokseen kivaa näköä ja ihan syötäväksi kelpaavia ovat vaikka ei mitään ihmeellistä makuelämystä synnykkään.Jännittyneenä leikkasin ensimmäisen maissin kasvihuoneesta ja avasin sen.


 Ihan oikean näköinen maissi sieltä paljastui.


 Päiväkahvit kävimme tänään nauttimassa miehen kanssa Porkkalanniemen merimaisemissa, ............rentouttavaa:)7 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen valikoima vähän kaikkea. Mitäköhän tulee noin valtaasta määrästä kankaita? Päärynätomaatit ovat hienon näköisiä. Meri niemineen ja saarineen on aina hieno. Sielu nauttii meren tuijottamisesta.

  VastaaPoista
 2. Mahtava määrä kangasta, mitähän niistä syntyykään:)
  Kivan näköinen tuo päärynätomaatti, näyttää hauskasti hehkulampulta. Merimaisema on aina yhtä kaunis katsella!

  VastaaPoista
 3. Hienot kankaat! Kiinnitin huomiota siihen, että kaikki näyttivät jotensakin yksivärisiltä. Ei löytyisi vastaavaa pinoa minun varastoistani! (Kaikki ovat kirjavia.) Ihailtava varasto sinulla.

  VastaaPoista
 4. Helppoa on tilaaminen nettikaupoista, moni juttu tuntuu niin tarpeelliselta ja välttämättömältä niissä poiketessa.Mielenkiintoisia kirjoja olet tilannut ja kangasvalikoima seuraavaan projektiisi näyttää herkulliselta samoin kuin kasvihuoneesi tuotokset.

  VastaaPoista
 5. Kun nyt yritän hillitän kankaanostoa, voisin siirtyä kirjapuolelle :D Ihastuttavan näköisiä nuo tomskut ja onnittelut menestykkäästä maissinkasvatuksesta!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kankaat, niistä tekee tosi kauniita töitä. Kirjat on myös minun heikkous ja niitähän löytyy meilläkin, ehkä turhankin paljon.

  VastaaPoista
 7. Kyllä kirjat vaan on niin mukavia ja tarpeellisia :)! Hieno kangasvalikoima sinulla. Ja maissiakin!

  VastaaPoista