lauantai 26. heinäkuuta 2014

Me tilkkuilijat taidamme olla muotitietoisia:)

Gloria-lehteä lukiessani vastaan tuli tämä sivu:Olen aiemmin nähnyt tuoleja jotka on päällystetty tilkkukankailla mutta tämä on kyllä aivan uutta. Miehen kengät, kassi ja paita, tilkkuillen valmistettuja, enpä olisi uskonut. Nyt sitten vaan kaikki katselemaan miehiä "sillä silmällä" tuleeko näitä tulee vastaan:)

Sinisistä jäännöspalakankaista valmistui tänään pussukka. Jotain muutakin piti tänään saada aikaiseksi mutta se jäi aikomukseksi. 
En uskalla enää laittaa hellettä syyksi johtuen Marlen kommentista edelliseen postaukseeni:) Olkoon nyt sitten syynä vaikka laiskuus:)7 kommenttia:

 1. Tilkkutöistä täytyy välillä vapauttaa itsensä ja antaa ajtusten muhia. Ei siitä tarvitse huonoa omaatuntoa ottaa. JOskus vuosia sitten näin miesten paitoja.jotka näyttivät ruudullisista kankaista kootulta tilkkutyöltä, mutta kangas oli painettu sellaiseksi. Kun muodissa kierrätetään monenlaisia vaikutteita, niin hyv että tuli tilkkutyövaikutteinen muoti.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että tilkkukuosi on muotia! Minäkin näin keväällä oikein hersyvävärisen, tilkkukuosisen miesten paidan Ralph Laurenilta. Olin Miehen kanssa ostoksilla ja osoitin hänelle sitä. Hän purskahti pakottomaan nauruun. Myyjä oli paikalla ja sanoi paidan olleen niin houkutteleva, että mallinuken päällä ollut oli ainoa jäljellä. Mies ihmetteli sitä kyllä, minä en niinkään.

  VastaaPoista
 3. Olen itse pohtinut, että joskus on pakko ommella tunika joka on tilkkuinen. Pitää ensi vain löytää hyvä tunikan malli ja kokeilla sen kaava tav. kankaasta ennen kuin rupea väsäämään sitä tilkkukankankaista. Olisi niin kiva pukeutua tilkkutunikaan esim. kesätilkkukurssille :)

  Pussukka on ihanan sininen, ja niin hyvin tikattu!

  VastaaPoista
 4. Mukavannäköistä muotia :)
  Sininen pussi on hieno! Minusta näyttää että sinulla tulee kyllä ihan tarpeeksi paljon valmista :)

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää miesten kamppeet.ja pussukkasi on ihan viileän värinen

  VastaaPoista
 6. Tilkuista on moneksi. Kiva juttu, että on tullut tilkut muotiin.

  VastaaPoista