tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kassitehdas toimii

Samaa sarjaa - eri kokoa  (edellisen kassin kanssa) on juuri valmistunut naispanelikassi. 
Ompelen nyt muutaman esillä olevista kankaista eli sen aikaa kunnes nämä alkavat kyllästyttämään. Jotenkin vaan tuntuu että paneleista tahtoisi päästä eroon kun ei millään meinaa keksiä mitä niistä yleensäkään voisi tehdä:) 

Kassi on ihan perusversio pieneksi apukassiksi. Tässä ei ole vetoketjua eikä sisätaskuja kuten edellisessä. Vuori ja ohut vanu sentään on:) Korkeus 33 ja leveys 36cm.
Edestä tai takaa.

Takaa tai edestä.

10 kommenttia:

 1. Kiva kassi tämäkin! Nopeasti kyllä valmistat ja silti on ylimääräistä mukana, kuten tässä sankojen päässä kangasjojot.

  VastaaPoista
 2. Hyvin olet hyödyntänyt panelisi kassiin. Kaunis lopputulos. Minullakin on jos jonkinlaista ruutua, jotka on joskus näyttäneet kangaskaupassa niin houkuttelevilta, mutta enpä ole saanut niista juuri mitään tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Tämäkin on tosi ihana, samoin edellinen, mukava idea tuosta kankaasta :)

  VastaaPoista
 4. Panelit toimivat hyvin kassissa! Minulla on vähän sama juttu, ihastun paneleihin kaupassa, mutta sitten en oikein tiedä, miten käyttäisin.

  VastaaPoista
 5. Tämäkin kassi kiva ja kaunis!
  Mulla on myös noita naispaneeleja, enkä oikein ole vielä keksinyt mihin niitä käyttäisin, mutta kyllä aika tavaran kaupitsee, luulen:)

  VastaaPoista
 6. Juuri tuollaisiin kasseihin paneelit ovat mitä parhaita! Sieviä ja naisellisia ovat molemmat kassin ja molemmin puolin.

  VastaaPoista
 7. Kyllä siellä on mainio kassitehdas: ihan solkenaan tulee uutta ulos! Kateeksi käy täällä :o niin mukavannäköisiä ovat!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kun olet liittynyt lukijakseni! Ja opastit niin minut ihailemaan näitä sinun ihania tilkkuiluja. :) Minä ole tehnyt niitä oikeastaan koskaan, mutta eihän sitä tiedä, milloin siihen(kin) hurahtaa. ;) Autopeitto miellytti erityisesti minua.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kasseja toinen toisensa perään!

  VastaaPoista