sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tulipa taas ostettua.......

................kankaita, mitä muuta. PeeKaan:n Paula oli valinnut niin kivoja ja kirkkaan värisiä kankaita kauppaansa että kiireesti oli ryhdyttävä ostoksille:) Yritin tilata aika maltillisesti mutta onnistuinko -omasta mielestäni kyllä;) Kuvassa kankaat ovat kyllä paljon sameampia kuin luonnossa, harmi.Kyllä nyt on niin paljon hankittuna uusia kankaita että kovasti tekisi mieli jos päästä niihin käsiksi mutta teen päiväpeitteen ja pari tyynyä ensin valmiiksi. Se päätös pysyy!! Peitosta ei puutu enää paljonkaan, huh-huh. Tämä viikonloppu on mennyt työn merkeissä mutta viikolla on yksi vapaapäivä ja silloin olisi toivoa saada peitto valmiiksi:)
Siis nyt on vaan ihailtava kankaita ja voihan ne pestä ja silittää jotta ovat heti valmiina käyttöön kun tarve vaatii:) 
Perjantaina oli postilaatikossa kangaspaketin lisäksi Tilkkulehti eikä mitään muuta. Tällaista postia ottaisin vastaan useamminkin:)


Ja nyt telkkarin ääreen peliä katsomaan ja peukkuja pitämään!

6 kommenttia:

 1. Ihania kankaita olet valinnu, katselin itse myös tuota pyörä ja talokangasta, en tilannut ainakaan vielä, ei kaukana ollut! Tilkkulehden olen lukenut kannesta kanteen:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita! Muutamia niistä löytyy täältäkin.

  VastaaPoista
 3. Kivan värisiä kankaita! Hyvät ostokset olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Uskon, että mielesi tekee uusien kankaiden pariin. Hyvät ostokset olet tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Ai ai miten kivan näköisiä kankaita, en yhtään ihmettele, että malttamattomana odotat niitä käyttämään... :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentistasi. Kuvittelin, että noita vinkkejä tarvitsevat ennen kaikkea ne, jotka eivät bloggaa ja liiku netissä muutenkaan. Kiva, jos löysit jotain uutta.

  VastaaPoista