torstai 6. helmikuuta 2014

Frilla-huivi ja kankaat

Huivi on kuvassa tyttäreni kaulassa:)
Frilla-langasta valmistui huivi melko nopeasti. Tämä malli taitaa olla jo vähän päivän muodista poistunutta mutta kyllä se minun kaulaani vielä hyvin sopii. Kävin eilen naapurikaupungin Eurokankaassa verho-ostoksilla nuorten kanssa. Siis he ostivat verhokankaan ja minun mukaani tarttui taas muutama kangas palalaarista. Vaikea oli valita monien mielenkiintoisten kankaiden joukosta. Sain kuitenkin taas pidäteltyä ostohalujani ja päädyin näihin:9 kommenttia:

 1. Samantaåpaisen huivintekeleen väänsin itselleni vikonloppuna. Että samanlainen aikataulu muodin suhteen tässä asiassa. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Huivi on kaunis ja väri upea. Kunhan vaate on mieleinen, ei ole valiä, onko se muodissa tai ei. Ihailen maltillisuuttasi kangasostoksissa.

  VastaaPoista
 4. Upea huivi - en tiedä muotiako vai ei, mutta kyllä minunkin kaulassani tuollainen keikkuu näin talviaikaan :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Öh, jouduin poistamaan kommenttini koska se kirjautui väärältä tililtä.

  Siis piti sanomani, että mielenkiintoiset kangasvalinnat! Varmasti hyvät tarkoituksiinsa. Ja todella nopeasti neuloit huivin, kun vasta muutama päivä kerroit ostaneesi langat. Ohhoh!

  VastaaPoista
 7. Mielestäni ei ole väliä onko muotia, kunhan itse tykkää. Huivi on juuri sitä väriä jota itsekin olen katsellut, kaunis!
  Hyvät kankaat!

  VastaaPoista