tiistai 24. syyskuuta 2013

Palapeli on valmis!

Jotain sentään valmistuu täälläkin vaikka aika hitaasti. Päivät menee menojaan -liian nopeasti! Pyörin ompelukoneen lähettyvillä, pesen ja silitän tilaamiani kankaita joita luulen tarvitsevani piankin. Päässä on monta mukavaa ja kiinnostavaa ideaa joita tulee vastaan kirjoja, lehtiä ja blogeja selaillessa. Yritän laittaa suunnitteilla olevia töitä muistiin vihkooni tai koneelle kirjanmerkkeihin. Jospa joskus ehtisi.......
Palapeli-peitto on yksi vaihtoehto tarjolla tilattuun pikkupojan peittoon. Toinen odottaa kankaiden leikkaamista ja ompelua, kankaat ja malli on jo kuitenkin valittu. Onneksi tilaaja oli asiansa kanssa ajoissa liikkeellä, hän tarvitsee peitettä vasta jouluksi:) 

Koko 86 x 100 cm.
Ensi viikon olen lomalla:)) Toivomuksena on saada ommella kaikessa rauhassa edes yhden kokonaisen päivän:)
Pihatyöt tulevat vaatimaan osansa ja siellä riittää työtä. Vasta kesäkukat olen hävittänyt joten kaikki muu odottaa vuoroaan. 12 kommenttia:

 1. Ihan kuin olisin kirjoittanut, niin Samoja ajatuksia pyörii päässä, puutarha osuus on vaatimattomampi. Tilkkupeitto on hauska.

  VastaaPoista
 2. Kiva palapeli ja kauniit värit. Sama ongelma on myös täällä, piha vaatisi osansa, mutta kun ei millään malttaisi poistua ompelukoneen ääreltä. Sää ainakin nyt olisi suotuisa ulkotöille.

  VastaaPoista
 3. Tosi magea!! Väri istuu tosi kivasti.
  Pihapuuhia olisi täälläkin, ei vaan isommin nappaa...

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana peitto!!
  Ja samat on tunnelmat täälläkin.
  Mulla vaan kankaiden tilalla on maalit ja tapetit, joita luulen tarvitsevani piankin, mutta en vaan näköjään pääse suunnitteluvaihetta pidemmälle :).

  Pihallakin ylettyy nurmikko kohta nilkkoihin ja omenat hukkuu sekaan, vaan eiköhän ne peity viimeistään lumen alle, jos ei enää ruohonleikkuri tälle syksylle käynnisty.

  VastaaPoista
 5. Niin ihanan kaunis peitto! Kauniit ja yhteensopivat värit!
  Samoin täällä puutarha pitää saada siistittyä ennenkuin tulee liian kylmä ja ompelu on nyt vähän jäänyt, mutta nyt on muutama päivä vapaa jos jotain saisi ommeltuakin.

  VastaaPoista
 6. Kauniin raikas peitto, kirkas vihreä antaa mukavan säväyksen! Onneksi itselläni on vain parvekkeen talvikuntoonlaitto edessä...

  VastaaPoista
 7. Raikkaat värit selkeässä peitossa. Tuo vohreä on hyvä piriste. Toivon, että saat sen kokonaisen ompelupäivän, ellet sitten peräti kahta.

  VastaaPoista
 8. Tosi hauska peitto. Oikein kiva.

  VastaaPoista
 9. Todella hauska lopputulos - tuota tekisi mieli kokeilla!

  VastaaPoista