torstai 15. elokuuta 2013

Punainen pöllökassi

Tälle kassille oli oikein tilaus, kerrankin:) kun tavallisesti tulee ommeltua niitä ihan muuten vaan, huvin vuoksi:) jos joskus itsellä tai jollakin sattuisi olemaan tarvetta. 
Pojan avopuolisolla oli nyt tarve isohkolle, painoa kestävälle kassille. Pengoimme kangasvarastoa siis ei tilkkukankaita vaan ihan muita kankaita. Niitäkin on tullut säästeltyä kun jostain on saanut;) Sopivaksi löytyi punainen farkkukangas. Punaista kassinauhaakin sattui yllättäen löytymään varastosta. En todellakaan muistanut että sellaistakin meillä olisi. Kassinauhaa näytti löytyvän valkoisena ja vihreänäkin, pitääpä laittaa muistilokeroon. Olisi varmaankin aiheellista joskus tutkia paremmin mitä kaikkea on tullut aikoinaan säilöttyä.
Arvelin kassista tulevan melko yksinkertaisen näköisen joten hetken piti miettiä mitä siihen keksisi piristykseksi. Applikoituun pöllöön päädyin.


Korkeus 44 cm, leveys 33 cm, pohja ja sivut 20 cm.

7 kommenttia:

 1. Tarpeeseen on kiva tehdä. Hauska tuo pöllö ja kassi näyttääkin hyvin vahvalta ja kaiken kestävältä.

  VastaaPoista
 2. Hieno kassi taas kerran, kyllä tuo varmasti kestää painavammankin taakan.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja kivan mallinen kassi.. pöllö on soma kaunistus siinä♥

  VastaaPoista
 4. Kivan ja vahvan näköinen kassi, hauska tuo pöllöaplikointi.

  VastaaPoista
 5. Hieno kassi. Iloisen värinen ja tuo pöllö on kiva lisä!
  Sitä kummasti löytyy vaikka mitä kotoa kun penkoo. Itse laitoin puutelistalle yhdet metalliosat kassiin. Sitten etsin jotain aivan muuta ja minullahan oli paketillinen niitä mitä piti lähteä ostamaan. Pitäis varmaan käydä laatikot läpi ja katsella mitä kaikkea korvaamatonta on tullut hankittua;)

  VastaaPoista
 6. Kiva kassi, pirteä kuin mikä.

  VastaaPoista
 7. Hyvämallinen kassi, tarpeeksi kokoa ja vetoketju sulkee sen katevästi. Pöllö kiva piriste.

  VastaaPoista