maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hevossilta ja Kankainen

Tänä vuonna serkkutapaamisen järjestäjävuoro on meillä. Kaikenlaista menoa ja touhua on ollut niin ettei oikein ole ollut aikaa miettiä miten sen järjestäisimme. Lähdimme aamulla ajamaan kohti Forssaa tutustumaan Museotila Hevossiltaan josko tuo olisi paikka jossa sen viettäisimme.


Ihastuttava paikka kokonaisuudessaan. Jäimme kuitenkin vielä pohtimaan..............

Matkalla Forssaan supsutin miehelle että olisi mukava käväistä Kankainen-kaupassa kun näin lähellä oltiin:) Vastaukseksi sain että näin hän oli vähän arvellutkin:)


Kilolaarista kaivelin kankaita ison kasan. Värillisiä joita kuvittelen tarvitsevani;) ja vaaleita paloja joita tarvitaan aina:) Monta valitsemaani palaa nostin kuitenkin takaisin laariin, ei kai ollut tarkoitus että minun pitäisi kaikki palat ostaa vaikka sekään ei mahdoton temppu olisi ollut:) Kotona mittasin kaikki palat ja sain metrihinnaksi 6€, siis todella edullista!!
Muutamia vetoketjuja ja tavallisia ompelukoneen neuloja, molempia tarvitaan:)

3 kommenttia:

 1. Serkkutapaamiset on kivoja, meilläkin on jaettu järjestämisvastuu vuorotellen. Tärkeintä kuitenkin yhdessä oleminen - ja hyvä ja suunmukainen ruoka. Tietysti paikallakin on oma merkityksensä viihtymiseen.
  Kivoja kankaita ostelit ja edullisesti. Mukavia tilkkuaherruksia sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ei kai tilkkuilija voi ohittaa Forssaa poikkeamatta Kankaisessa. Kauniita kankaita olet valinnut.

  VastaaPoista
 3. Olipa rohkea kun uskalsit piipahtaa kankaisissa:) Minä en ole uskaltanut pitkään aikaan, kun sieltä aina löytyy kaikkea kivaa ostettavaa. Viimeksi Forssa käydeää ajoin vain Prismaa parkkiin ja suoraan kotiin... Ihania kankaita olitkin löytänyt!

  VastaaPoista