perjantai 14. kesäkuuta 2013

Laukku raitakankaasta


Summer in the park-blokeista tekeillä oleva peite on tikkausta vailla. Takakangas, vanu ja päällinen on yhdistetty nuppineuloila ja pinmooreilla. Se saa nyt odottaa hetken. Haluan ommella välillä jotain muuta. Mielenkiinto on siirtynyt kassihommiin:) Sinisävyistä raitakangasta oli pieni pala ja jonkin aikaa piti miettiä mitä siitä saisi aikaiseksi. Mittailin ja mittailin.....ja juuri ja juuri tähän kassimalliin se riitti. Tai ei oikeastaan riittänyt. Vetoketjulipare ja sangat oli tehtävä Marimekon unikkokankaasta, sitäkin oli tosin vaan pitkä pala reunasuikaletta, jäänyt varmaankin verhon reunasta ja kangassuikale on jostain kulkeutunut minulle. Tähän tarkoitukseen se kuitenkin riitti. Ja aika hyvin näyttää sulautuvan joukkoon. Lopuksi vielä jojo-kukkaset koristamaan kassia:)11 kommenttia:

 1. Kauniin kesäinen! Kankaat sopivat hienosti yhteen.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan kesäinen ja raikas kassi! Kiva idea kruunata se jojo -kukkasin!

  VastaaPoista
 3. Kivan kesäinen kassi. Sinivalkoinen on aina niin raikas valinta.
  Mistä olet ostanut pinmooreja?

  VastaaPoista
 4. Tuon kassin kanssa kelpaa mennä parempaankin paikkaan kuin torille perunaostoksille. Ihana kassi, niin raikkaat värit ja suloiset koristeet.

  VastaaPoista
 5. Kiva ja raikas kesäkassi, nuo yo-yot sopivat tosi hyvin. Kassi on kivan mallinen.

  VastaaPoista
 6. Kaunis on tämä kesäinen laukku, ihanat värit! Ja nuo kukkapyörylät on tosi nätit!!

  VastaaPoista
 7. Onpas pirtsakan näköinen kassi. Ihanat nuo jojot, kuin piste iin päällä.

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteä laukku, niin kesäinen.

  VastaaPoista
 9. KIITOS vielä tämänkin kautta, kun jaksoitte ajella katsomaan kässänäyttelyämme. Oli erittäin kiva tavata "livenä" - nyt on taas astetta helpompi kirjoitella, kun olet saanut "kasvot"

  VastaaPoista