sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kosmetiikkalaukku

Tilkkutaivaan Hannele auttoi minua saksankielen suomennoksessa. Sain ystävättäreltäni jo kauan sitten lehden jossa oli mielenkiintoinen laukkuohje. Malli vaikutti kovin kiinostavalta koska siinä oli käytetty samantyyppistä paneelikuvaa joita olen joskus tilannut itselleni. Kuva ei tosin mallissa ollut ompeluaiheinen kuten minulla joten kosmetiikkalaukustani taisi sitten tulla ompelulaukku;)
Ohje oli aika haastava ja aikaa vievä - ainakin minulla - mutta mielenkiintoinen. Ei kuitenkaan kovin vaikea kun vaan malttoi lukea ohjeet tarkkaan ja miettiä mitä on lukenut:) Joitakin kohtia tein kuitenkin oman pääni mukaan, varsinkin vuoren kohdalla. Loppputulokseen en ole ihan tyytyväinen ja siksi varasinkin jo kankaat toiseen laukkuun ja yritän vielä josko saisin siitä paremman version:) Sen teenkin sitten ihan ohjeen mukaan enkä yritä soveltaa omia ajatuksiani:)
Laukun korkeus on 18 cm, leveys  25 cm ja pohjan leveys 12 cm.


10 kommenttia:

 1. Aivan ihana. Pirteät kankaat. Mallikin on kiva.

  VastaaPoista
 2. Kiva pikkulaukku! Varmasti oli haastava tehdä, kun on noin pieni! Mutta onnistuit.

  VastaaPoista
 3. Hauska nähdä laukku valmiina, kun on pakertanut ohjeen kanssa vain teoriassa :) Minä kyllä tykkään tuosta kovasti, houkuttelee kokeilemaan itsekin, kunhan muilta kiireiltä ehdin - ehkä Päivölässä...

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana laukku ja nuo kuvat ovat kivoja, hyvin onnistuit!

  VastaaPoista
 5. Onpa sievä tyttömäisen punainen laukku.

  VastaaPoista
 6. Jos kerta teet uuden, niin voin antaa osoitteen :)

  VastaaPoista