perjantai 17. toukokuuta 2013

Rapid City valmiina!

Sain valmiiksi, vihdoinkin:)
Työ odotteli tikkausta vaikka kuinka kauan, varmaankin kuukausia. Oli hienot suunnitelmat miten työn tikkaan mutta suunnitelmiksi jäi:) Taito ei riittänyt ja laiskuuskin iski. En jaksanut harjoitella ja testailla eri vaihtoehtoja. Muutaman yrityksen tein ja pah ei onnistunut! Halusin saada työn päätökseen, liian kauan se oli odottanut valmistumista. Valitsin siis yksinkertaisen tikkauksen ja menin aidan matalimmasta kohdasta. Tikkaus on tehty siimalangalla ommellen suoraa pitkää pistoa värillisten osioiden vierestä.Peiton koko on 125 x 165cm.

Tilkkupinta oli mielestäni hieno siinä vaiheessa kun sain sen koottua. Nyt myöhemmin se ei näytäkään niin hienolta vaikka kyllä se aika kiva taitaa olla:)

17 kommenttia:

 1. Tyylikäs, moderni työ alusta loppuun!

  VastaaPoista
 2. Mielestäni peitto on todella kaunis, tyylikäs ja moderni!
  Värit aivan ihanat!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno, kaunis, upea. Värit sopivat toisiinsa vallan hienosti.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se vaan oikein kiva on! Onnittelut valmistumisesta. Mun työni, joka sittemmin sai nimen 'Kauan' oli tikkausvaiheessa noin 10 vuotta. Tikkasin käsin ja itkin kun sattui niin. Aina ei ole hoppu. Työn valmistuminen vapauttaa aina mielen uusiin haasteisiin.

  VastaaPoista
 5. Hieno peitto! Onnea sen valmistumisen johdosta! Nimi tosin taitaa olla ironinen, kun valmistuminen ei ollut aivan "rapid". Töölön Tilkkupaja olisi myös voinut tikata peittosi...

  VastaaPoista
 6. Kyllä on KAUNIS kertakaikkiaan mahtava!

  VastaaPoista
 7. Tosi tyylikäs peitto. Geometriset kuviot sopii hienosti rautasängyn kantikkaaseen pinnakuvioon.

  VastaaPoista
 8. Kaunis! Tunnistan tuon ilmiön, kun kirjoitit, ettei tilkkupinta myöhemmin niin hienolta enää näyttänytkään. Minulla joskus pitkään tehdyissä töissä työ ikäänkuin "kuluu" omissa silmissä. Mutta usko vain meitä kommentaattoreita, kaunis se on!

  VastaaPoista
 9. Kaunis peitto, upeat värit, Hyvää tulosta kannatti kehitellä hitaasti.

  VastaaPoista
 10. HÖPÖ HÖPÖ!!! Aivan mahtava tilkkupeitto!!! Taa niiiiiiin onnistunut kokonaisuus. Onnittelut, sinä olet tosi ahkera, ja saat hienoja pintoja valmiiksi.

  VastaaPoista
 11. Kaunis on, älä muuta virka. Ite vaan sokeutuu kun pitkään sitä tekee.

  VastaaPoista
 12. Kaunis ja ihanan erilainen. Tikkauksessa on aina haastetta, ainakin minulla ja moni työ jää vaiheeseen odottamaan tikkausta:-)

  VastaaPoista
 13. Ihana maskuliininne tilkkutäkki! Uskon, että tälläisen ottaisi yksi jos toinen nuori trendikäs mies kotiinsa sohvan karmille leffailtoja lämmittämään. Kaunis!

  VastaaPoista
 14. Tämä työ on valtavan hieno! Pidän selkeästä geomtrisesta meiningistä. Ja värit ovat kauniit ja oivallisesti vallitut.

  VastaaPoista