keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kaksi kassia ja Modern quilts-lehti

Kaksi kassia valmistui pussukoiden kanssa samasta näytepalakankaasta.

Kassien koko on 34 x 38 cm.

Pieni sisätasku mukana:)

Kassit on ommeltu helpolla tavalla: Oikean puolen kangas kaksinkerroin ja vuorikangas kaksinkerroin. Kankaat päällekkäin ja sivusaumat yhteen. Yläreunaan kaitale siistimään kassin suuta ja sangat paikoilleen:) Nopeaa ja helppoa;) Tilasin Tilkkutarhan Minnalta Japanilaisen lehden, harmi vaan kun kieli ei ole hallussa, niin paljon mielenkiintoista lehdestä löytyisi. On vaan yritettävä tyytyä katselemaan kuvia ja saada niistä ideoita. Selasin lehden heti kahteen kertaan, niin paljon kauniita värejä ja malleja siellä näytti olevan. Vielä aamulla töihin lähtiessä tarkistin jonkin asian lehdestä ja näin sain mukavaa ajateltavaa työmatkalle. Vaikka tähän aikaan vuodesta on muutenkin mukava kävellä aamuisin töihin ihaillen luonnon kauneutta. Kun näin tilausta tehdessä lehden alareunassa sanat Modern Quilts niin tiesin että tämä lehti löytyy kohta meiltä. Tuntuu että nuo modernit mallit ovat nyt vallanneet ajatusmaailmani:)
Mukana tuli pieni kangaspala ja ohje penaalin tekoon. Tutustuin sen verran ohjeeseen että totesin ehkä tekeväni siitä hieman helpomman version:)
Lehti oli kärsinyt vähän matkalla mutta pienet rypyt ei haittaa;)) 

4 kommenttia:

 1. Kivat kangaskassit! Moderni on hyvä trendi! Kiinnostava nähdä sitten kun/jos teet jotain lehden innoittamana.

  VastaaPoista
 2. Pirtsakat kassi-kaksoset. Tuo lehti kyllä houkuttaa. Täytyy miettiä vielä tilaamista.

  VastaaPoista
 3. Kivat kassit ja ohje vaikutti todella pikaohjeelle. Keveille kangaskasseille on aika käyttöä.

  VastaaPoista
 4. Onpa kivan näköinen kangas pikakasseissa. Nuo japanilaiset lehdet kestävät ja kestävät katselua - niihin ei kyllästy koskaan :)

  VastaaPoista