lauantai 27. huhtikuuta 2013

Remonttia vai tuunausta?

Nyt on hetki aikaa piipahtaa koneelle kun pyykkikone pyörittää pyykkiä ja kakku paistuu ensi viikonloppua varten uunissa. Iltapäiväksi on menoa kevään ensi makkarangrillauskyläilyyn. Sinne otetaan ompelukone mukaan keittiön verhon onpelua varten:)


Eteisen kaapisto on saanut uuden ilmeen.


Ennen .


Eiköhän ollutkin jo aika uusia yli 20 vuotta vanhat kaapit;) 

Kaapiston valinta oli vaikea ja pitkällinen projekti. Olin löytänyt erään firman nettisivuilta juuri sellaisen kaapiston jonka halusin! Ajattelin että kerrankin on homma helppo. Astelemme kauppaan mittojen kanssa ja tilaamme kaapin. Niinpä teimme mutta vaikeus tuli heti vastaan, ko.kaappia valmistetaan vain valkoisena ja halusin ruskean vaikka se ei  taida enää muotiväri ollakaan mutta mielestäni se sopi meille paremmin vanhan ruskean lipaston kanssa samaan tilaan -sisustusohjelmia seuranneena:) Tulimme pois kaupasta ja mietin/mme vaihtoehtoa B. En ollut tyytyväinen, piti jäädä pohtimaan. Kiertelimme kauppoja kunnes löysin toisen kaupan Z esitteestä mieleiseni. Taas lähdettiin hyvillä mielin ostoksille. Kaupassa Z kerrottiin että valitsemamme malli on lopetettu. Ihmettelin koska olin saanut esitteen edellisenä päivänä toisesta saman firman kaupasta? Noh, minulle oli sieltä annettu vanha esite? Pyysimme kuitenkin tarjouksen vaihtoehdosta B josta olimme pyytäneet tarjouksen myös kaupasta X. Kaupasta X tarjous tulikin aika nopeasti, odottelimme kaupan Z tarjousta jota ei muutamaan päivään kuulunut ja teimme ostopäätöksen kaupasta X josta tarjous oli tullut nopeasti. Samana päivänä kun tein tilauksen ja maksoin ostoksen tulikin sähköpostiin tarjous kaupasta Z jossa kerrottiin että tehdas olikin luvannut tehdä vielä haluamani/mme kaapiston. Ei ole sanoja millä voisin kuvailla harmitusta sinä päivänä!!! Mutta kun maksu oli suoritettu niin päätös oli tehty ja tulos on tässä.

Jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Ihanat tapetit sulla eteisessä ja kaappi näyttää hienolta, peiliovet antavat tilantuntua vielä lisää. Aina on kiva uusia jo kauan käytössä olleita ja hyvin palvelleita uusiin kalusteihin.

    VastaaPoista
  2. Älä suotta harmittele. Lopputulos on hyvä :)

    VastaaPoista