torstai 4. huhtikuuta 2013

Heart and Soul

Loman alkupäivät ovat menneet kaupoissa kierrellessä. En niin kovin siitä puuhasta tykkää mutta jos jotain on hankkimassa niin pakko vaan mennä ja etsiä:) Eli ompeluksille ei juurikaan ole riittänyt aikaa, yritän kuitenkin jotain saada tehtyä loppuloman aikana. Voi olla että se jää tähän BOM-blokin ompeluun. Tarkoitus on nimittäin tapetoida yksi huone ja perinteisesti vanhan tapeetin irroittaminen kuuluu minulle. Toisinaan se onnistuu nopeasti mutta olen myös kokenut sen kun tapeetti irtoaa kynnen kokoisina paloina. Nähtäväksi jää miten tässä käy, se selviää jo ehkä huomenna:)

Tämän huhtikuun BOM-blokin ompelu oli nopea ja helppo. Ehkä liiankin helppo, haasteellisemmat ovat kyllä mukavampia. Vaikka minulle tämä versio tuli kyllä hyvään kohtaan, sain sen nopeasti valmiiksi.

`Heart and Soul` 

8 kommenttia:

 1. Nätin blokin olet saanut aikaan. Minunkin olisi pitänyt rohkeasti laittaa sinne muutama tummenpi kangas, omani jäi tosi pliisuksi. Olen samaa mieltä, että ei ollut oikein haastetta tässä BOMissa.

  VastaaPoista
 2. Hieno sydänblokki, hauskoja nämä Bomit, pitää joskus osallistua, hyvää loman jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Oi, kauniit kankaat sydämessäsi! Tulee mieleen Jane Austenin maailma...

  VastaaPoista
 4. Sydämessäsi on kauniit ja rauhalliset värit. Tämän kuun BOM olikin helppo verrattuna edellisiin.

  VastaaPoista
 5. No menipäs kauan, ennenkuin tänne löysin, mutta nyt onnisti :).

  Täytynee varoa lueskelemasta liikaa, ettei iske tilkkutyöhimo.
  Nyt ei millään ehtis tekemään :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hieno blokki ja kauniit sävyt tässä :o)

  VastaaPoista
 7. Kaunis blokki. Kunpa muistaisi tuon, kun tarvitaan sydäntä. Taidankin tehdä tänään sen, mitä olen usein suunnitellu: vihko, johon kirjaan kaikki kivat ja tarpeelliset ideat ja paikan/blogin, mistä se tarvittaessa löytyy. Olkoon tämä sydän ensinmäinen siihen vihkoon.

  VastaaPoista