sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Nyt on outoa

Viikonloppu ilman ompelukonetta ja ties montako päivää vielä!
Koneestani rupesi ommellessani kuulumaan outoa ääntä. Puhdistin sen pölystä vaikka olin juuri äskettäin sen tehnyt, ei auttanut. Kokeilin ommella ilman lankaa, ääntä ei kuulunut. Kun ompelin aivan normaalisti niin ihmeellinen hakkaava ääni rupesi kuulumaan. Ei auttanut kun viedä huoltoon:(
Lauantaiksi oli sovittu tapetointia toisen nuorenparin asunnossa. Tänään olen siivoillut ompeluympäristöäni ja uuden lapsenpeiton osat sain myös leikattua. Näin viikonloppu meni ilman suurempaa tuskaa. Toivon kuitenkin koneen vian löytyvän pian että pääsisin jatkamaan kesken jäänyttä ompelustani.


Balettinalle-kankaasta tulee uusi lapsenpeitto:)

5 kommenttia:

 1. Harmi! Toivottavasti pääsee nopeasti ompelukonelääkäriltä pois... Kirjat ja lehdet esiin ja uusia ideoita miettimään;)

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin orpo olo ilman konetta. Itse olin aivan onneton kun piti viedä kone huoltoon syksylllä. Onneksi kuitenkin voi tehdä valmisteluja ja ehkä nauttia kevätauringosta.

  VastaaPoista
 3. Kaunista kangasta tuo balettinalle.
  Aina kun ompelukone on pois kotoa, on ihan tyhjä tunne, toivottavati pian saat koneesi takaisin!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saat koneesi pian takaisin. Itse hiihtelen tämän viikon, mutta ideat muhivat päässä ladullakin.

  VastaaPoista
 5. Hih, hih, noinko läheisriippuvainen koneestasi1 Hyvä kaverihan se sinulle, ymmärrän. Jospa entistä ehompana palaa yhteistyöhön! Rattoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista