lauantai 16. helmikuuta 2013

Aiheesta toiseen

Ompelurintamalla siirtyilen aiheesta toiseen. Rapid City on tikkaamatta, kasseja ja pusseja leikattu valmiiksi mutta odottelevat keskeneräisinä pitkin huushollia:) Onneksi miehellä on hyvät hermot, kerran tosin huomautti että meillä on kuulemma joka puolella kaikenlaista kankaaseen liittyvää tavaraa:)???

Niin, nyt kävi niin että edellä mainitut työt jäivät kesken kun tuttava pyysi tulossa olevalle prinsessalle peittoa. Kahta kertaa ei pyyntöä tarvinnut tehdä kun jo ompelukone meillä surrasi vauvapeittoa. Tein tästä ihan yksinkertaisen perusmallilla. Koristeeksi laitoin Preerian kukkuloita. Kun töissä kerroin tekeillä olevasta työstä eräs työkaveri huomasi että  hänkin haluaisi peiton juuri syntyneelle pienokaiselle. Leikkasin jo toiset samanlaiset osat ja kohta on toisellekin vauvalle peitto valmiina. 


Peiton koko on 60 x 80 cm.

Tapani mukaan innostuin taas tästä hommasta ja tilasin Tilkkutarhan Minnalta  lisää ihastuttavia lastenkankaita. Ajatuksena, että keväällä syntyvän vauvan peiton tilaaja saisi valita minkälaisen haluaisi, ompelen useamman vaihtoehdon.


Pieniä peittoja on niin mukava ommella, valmistuu melko nopeasti ja on helppo pyöritellä koneessa kokonsa vuoksi.

12 kommenttia:

 1. Aaaaivan ihana! Tuo väritys siis niin syötävä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis peitto ja kankaatkin ovat herttaisia. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 3. Kauniin peiton oletkin tehnyt. ja lisää tulee kauniita noista kankaista päätellen.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ihana tyttövauvan peitto.
  Uusista kankaista on odotettavissa myös jotakin suloista.

  VastaaPoista
 5. "On peiton alla lämmin kun lunta tuiskuttaa...", niin söpöjä peittoja olet tikannut, että varmaan on ihanat unoset niiden alla pikkuisilla tyttövauvoilla. Kauniita.

  VastaaPoista
 6. Ihana peitto. Varmaan ovat sen saajat hyvillään!

  VastaaPoista
 7. Peitto on tosi herttainen, uusista kankaista tulee varmaan jotain vähintään yhtä söpöä

  VastaaPoista
 8. Ihanan ihana peitto. Samanlaisii me tilkuttjat ollaan, kun joku jotain pyytää, niin eikös kone ala surraamaan:) varsinkin vauvan peitot, niin ihania ommella.

  VastaaPoista
 9. Ihana namupala pikku prinsessalle - ja välipala ompelijalleen. Muista, että suuret taiteilijat työstävät monta eri vaiheissa olevaa työtä yhtä aikaa ;)
  PS. En ole unohtanut käännöstä, on vain pitänyt kiirettä...

  VastaaPoista
 10. Niin söpön kaunis pikku-tytölle. Aivan ihana.

  VastaaPoista
 11. Suloinen peitto! Jos osaa tehdä noin söpöjä peittoja, kaikki haluavat oitis samanlaisen. Paljon kaikkea kaunista olet tehnyt, kuten noita pussukoita ja kasseja. Ihant kankaat niissä kaikissa.

  VastaaPoista