lauantai 5. tammikuuta 2013

Tikkausta ja testailua

Vihdoin ja viimein pääsin tikkaamaan työtä joka on sitä odottanut jo useamman viikon, taitaa olla jo pari kuukauttakin:) Muut ompelukset ovat olleet kiinnostavampia ja ohittaneet  tämän työn valmistumisen:) Joskus vaan  tuo tikkaaminen tuntuu niin kovin työläältä että mielummin keksii kaikenlaista muuta ommeltavaa, muka tärkeämpää;)
Noh, nyt se viimein ja vihdoin on teon alla ja toivottavasti valmistuu pikaisessa aikataulussa että pääsen seuraavan työn kimppuun:) 


Tämä kirjoitus on myös pieni testaus. Kokeilen ajastusta. Enpä sitä yleensä tarvitse koska julkaisen tekstit samantien kun kirjoitan mutta halusin vaan kokeilla miten se toimii:)

7 kommenttia:

 1. Samoilla asioilla ollaan: 1) Kokeilin ajastusta viimeksi päivittäessäni. Kivasti toimii. 2) Tikkailin tänään, tosin vain harjoituslappuja. Pitäisi vihdoin ottaa työn alle kaksi tikkaamista odottavaa työtä.

  VastaaPoista
 2. Viimeksi olin jo vähällä myös käyttää ajatusta, mutta jäi vain ajatukseksi! Pitää myös kokeilla. Mitähän mielenkiintoista on tikkauksen alla...

  VastaaPoista
 3. Ajastus on kätevä.Itse käytin sitä paljon tehdessäni joulukuussa päivittäisiä postauksia ja kun halusin postauksen olevan jo aamulla julki,kun olin jo töissä.

  Onpas veikeä nähdä mittee siellä tikataan.

  VastaaPoista
 4. Itse opettelin ajastuksen käytön, kun tuota joulukalenteria blogiini laitoin. Eihän sitä joulun alla olisi joka päivä ehtinyt koneella istua. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 5. Ja taas tulee niin kaunista tikkausta.

  VastaaPoista
 6. Tikkaukseen tarttuminen on aina oma haasteensa, siihen pitää ryhtyä toisin kuin ompelemiseen. Mielenkiintoista nähdä mitä olet tikkaamassa. Minullakin on erilaisia kasvis- ja vihanneskankaita, joista pitäisi synnyttää jotain, pieniä ideoita pyörii päässä.

  VastaaPoista
 7. Mukavan näköinen työ tulossa.

  VastaaPoista