sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Menneen Ajan Markkinat Lohjalla

Käymme perinteisesti joka vuosi Lohjan makkinoilla. Ainoastaan työt ovat estäneet käynnin muutaman vuonna. Minusta on mukavaa että markkinat järjestetään näin lähellä joulua. Kun vielä sattuu olemaan lunta maassa ja vähän tai paljon pakkasta tunnelma siellä on niin jouluinen. Nyt kyllä oli lunta maassa ja kojujen myyntipöydilläkin kun sitä satoi taivaan täydeltä koko aamupäivän kun siellä kuljimme. Myyjät tuskin olivat kovin mielissään, joutuivat putsailemaan pöytiään vähän väliä, minua lumi ja tuisku ei haitannut, olin varautunut kylmään ja pukeutunut hyvin:) Samoja tuotteita siellä myytiin kun aiemminkin ja muutama tuote sieltä lähti nytkin mukaan - kotijuustoa, tyrnihilloa, sinappia ja huurrettuja karpaloita. Niin ja pari ulkolyhtyä joulupukin konttiin:)


 Kivat tontut värjöttelevät hymyssä suin lumen peittäminä:)

Kiitos kivoista kommenteista edellisessä kirjoituksessani:)

5 kommenttia:

 1. Varmasti on ollut tunnelmallista. Joulunalus markkinoilla on ihana vierailla, vaikka ei mitään ostettavaa osuisi kohdalle.

  VastaaPoista
 2. Suunnitelmissa oli meilläkin Lohjan markkinat, mutta aamullinen sää pelotti jäämään kotiin takkatulen lämpöön :)

  VastaaPoista
 3. Aito vanhanajan tunnelma, ei kirkkaita mainosvaloja eikä kirkuvia lööppejä. Rauhaisaa tunnelmaa. "Kuin silloin ennen"!

  VastaaPoista
 4. Markkinat on tosi mukavia erikoisesti näin joulun alla.

  VastaaPoista
 5. Joskus vieläminäkin pääsen näille markkinoille :) Tänä vuonna se jäi taas tekemättä. Asunkohan liian lähellä ?!?!?

  VastaaPoista