keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kesäkankaiset pussukat talvella:)

Jouluaiheisia ompeluksia pitäisi tähän aikaan vuodesta ommella mutta minä se vaan ompelen kesäkankaisia pussukoita?
Lunta ja talvista säätä on sopivasti, en vaan nyt tiedä miksi en pääse mitenkään joulutunnelmaan mukaan. Kynttilöitä sytytellään iltaisin sisällä ja ulkona ja jouluvaloja on sisällä ja ulkona mutta sittenkin.......


Pussien koko on 13 x 15 cm eli aika pieniä joka johtuu taas siitä että ompelin ne olemassa oleviin vetoketjuihin sopiviksi. Näihin laitoin vanun väliin kuten normaalistikin teen, lintu- ja hiiripussukat olivat poikkeus:) Sitten töppäsin, laitoin kaikki kolme kerrosta yhteen ja ryhdyin tikkaamaan - ensin pohjat molempiin - ja sitten huomasin virheen. No, jatkoin samalla tyylilä enkä ruvennut purkuhommiin. Sisäsaumat oli tässä tapauksessa huoliteltava erillisellä kaitaleella, tästä hommasta olisin välttynyt jos olisin vähän miettinyt ajoissa:)

7 kommenttia:

 1. Juu, tännehän minäkin sitten hipsin. Raitakangas näyttää tutulta. Ei minullekaan joulukankaat ole kolahtaneet, mutta muuten on yllättävänkin jouluinen fiilis. Kaunis retroileva tuo kukkakangas. Kukkapussukat sopii mainiosti, vaikka meillä parhaillaankin sataa lunta.

  VastaaPoista
 2. Nätit pussukat ja hyvin sopivat tähänkin vuodenaikaan. Kukat muistuttavat,että kevät on taas yhden päivän lähempänä.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Täällä onkin oikein pussukkatehdas.Ihania kaikki.Ja eikä haittaa kesäiset kuosit,ollaanhan kohta jo kääntymässä kevään puolelle.

  Lueskelin aiempia postauksiasi.Onpas sinulla paljon Steelin kirjoja.Minulta taitaa löytyä muutama.Äitini peruja nekin.Olen ne joskus lukenut,mutta varmaan tuntuisivat uudelta uudestaan lukiessa.

  Mukavaa Itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
 4. Nättejä!! Kivat värit ja pienille pussikoille on aina käyttöä jos jonkinmoista!
  Oma pussukkatalkooni jäi vaiheeseen, kun saumuri alkoi nikotella. En jaksanut alkaa tutkia tarkemmin (joulumieltä ei pidä vaihtaa kiukkumieleen...). Ehtiihäön ne valmiiksi myöhemminkin...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi, jouluisia loruja/runoja tulee jatkossakin joka päivä aattoon asti :) Täytyy kyllä myöntää, että itsellänikin tuo joulumieli on vielä vähän hukassa. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 6. Sielä onkin kunnon pussukkatehdas toiminnassa. Tosi näppärän näköisiä. Eiköhän se jouluolo sieltä jostakin kolostaan hiivi näkyviin jossain vaiheessa. Lumi on ainakin täällä kummasti auttanut asiaa, vaikka joulutouhut muuten ovat ihan levällään.

  VastaaPoista