tiistai 13. marraskuuta 2012

Hitaasti etenevät......

 ........kaikki hommat!:) Tuntuu että teen koko ajan jotakin mutta mitään näkyvää en saa aikaiseksi?
Tänään oli töistä ansaittu vapaapäivä ja niinpä heti aamulla päätin vaihtaa risupuskaan jouluvalot. Risut olen hakenut muutama vuosi sitten metsästä ja siinä ovat oksilla milloin mitkäkin koristeet. Keväästä asti olleet linnut vaihtuivat nyt jouluvaloihin. Nämä luovat minulle mieluista tunnelmaa kun eteinen on muuten pimeä niin valot näyttävät tosi kauniilta. Ämpäri jossa risut ovat - uskokaa täi älkää - mieheni nuoruudessaan koulussa itse valmistama. Kätevä on ollu käsistään jo silloin:)) Kun valojen asetteluun ei kauaa aikaa kulunut niin päätinpä ryhtyä leipomaan.


Ja kun kerran tehdään niin tehdään sitten vähän enemmänkin - sehän on tapani:)
Kaloreita näissä on vaikka muille jakaa mutta mitäs siitä hyviä ovat ja kun harvoin tekee niin ei kait tuo haittaa. Leivonnaiset ovat jauheliha-smetana-paprikarullia. Taikina on alusta asti itse tehtyä rahka-voitaikinaa, hyvää!!Kun uuni kerran on lämmin niin lopuksi sinne vielä mustikkapiirakka. Kyllä nyt kelpaa herkutella. 
Siis tänäänkään en mitään näkyvää saanut aikaiseksi kovin pitkäksi aikaa:) Leipomukset on kohta syöty, noh, osa tietenkin menee pakasteeseen:)


Ompelurintamalla on tapahtunut pientä edistymistä. Toiveena olisi saada viikonloppuna tämä työ valmiiksi jotta pääsisin seuraavan kimppuun:)Kirja-arvoitukseen on tullut mukavasti arvailuja ja oikeaankin on osuttu. Odotellaan vielä että tuo 100 000:n kävijän luku ylittyy niin sitten paljastan oikean määrän. 

7 kommenttia:

 1. yritin ja yritin olla 100 000. olin 100 001

  VastaaPoista
 2. Todella hyvän näköisiä leivonnaisia, nami. Ja oksat valoineen on tosi mukavan näköinen, kiva idea! Sinähän olet saanut vaikka mitä näkyvää aikaiseksi!!

  VastaaPoista
 3. Mulle jäi vallan kommentoimatta ssinun "tuosuvat " pullat ja muut tekeleet, kun seurasin tota laskuria:)

  VastaaPoista
 4. Ihania leipomuksia. Eteisen oksat ovat kiva idea, vaihtelua saa suhteellisen vähällä vaivalla.

  VastaaPoista
 5. Tuttu tunne tuo 'teen ja teen ja mittään en saa aikaiseksi'. Päivät koostuvat niin pienistä osista, että kokonaisuutta ei tahdo huomata.

  VastaaPoista
 6. Tuoko se onkin sitä, kun ei saa mitään aikaan? Olet ollut ihan kadehtittavan ahkera.
  Tänään lähdenkin risumetsään asetelmastasi innostuneena.

  VastaaPoista
 7. Minustakin nuo leivonnaiset ovat aika näkyviä, ja herkullisella tavalla sellaisia:) Täällä olis mokkapalojen tekoa listalla viikonlopulle, namnam.

  VastaaPoista