torstai 22. marraskuuta 2012

Arvasin miten tässä taas käy

Tulppaanipussukoita ommellessa kasvoi taas halu tehdä pussukoita enemmänkin:) Ideoita tulee mieleen ja kun kankaita katselee tulee ideoita vielä enemmän:)
Niin kävi nytkin, löysin tuttavalle ompelemastani peitteestä jääneitä teevärjättyjä kukkakankaan palasia. Koristeeksi sydämet molemmin puolin pussukkaa.


Tähän piti tulla pari muutakin kuvaa mutta hyvä kun sain edes tämän yhden. Bloggeri ilmoitti kuvatilan olevan vähissä. Poika opettitänään pakkaamaan kuvia pienemmäksi, näin välttyisin kuvatilan ostamiselta. Aika homma siinä tuntuu olevan. Nyt pitää miettiä mitä teen, jatkanko pakkaamista vai ostanko tilaa?

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pussukka. Miten teellä värjätään?

  VastaaPoista
 2. Bloggeri on ilmoittanut saman jutun ilmeisesti kaikille samaan aikaan. Itse etsin toisen tahon mistä siirtää kuvia. Oli jo toinen kerta, kun jouduin vaihtamaan kuvavälitystä. edellisellä kerralla luvattiin rajaton tila ja että ohjelma pakkaa itse ne kuvat. No, kävi jälleen samoin. En usko että kaikki bloggaajat ovat samaan aikaan saaneet kuvatilansa täyteen;)

  VastaaPoista
 3. Kuvat kannattaa ilman muuta pakata. Nettikatseluun riittää paljon originaalikuvaa pienempi koko.

  Teen itse niin, että tallennan kuvan pienempään resoluutioon ja nimeän samalla uudestaan. Minulla on siis sekä webbikuvat että originaalit olemassa. Kun tämän tekee aina samalla kun päivittää kuvia blogiin, ei joudu pakkaamaan kuin muutaman kuvan kerralla. Ei ole silloin kovin kummoinen vaiva.

  (Samalla voi käyttää kuvien nimeämismahdollisuutta niin, että nimissä on suosittuja googletus-hakusanoja, jolloin voi tulla entistäkin helpommin löydetyksi.)

  Ihana pussukka!

  VastaaPoista
 4. Söpö pussukka, niihin tosiaan tulee himo. Yhtä kun tekee, niin jo samalla suunnittelee uutta. Inhoan kikkea pakkaamista.

  VastaaPoista
 5. Nätti tuli taas. Nämä pussukat on kivoja joululahjoja, jotain pientä sislle.

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis! Tuo sydän kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
 7. Pussukoita tarvii aina, monenkokoisia ja näköisiä. Ja kun ne ovat siistejä ja yksityiskohdat huolella mietittyjä, on ilo löytää sellainen lahjapaketista tai kaivaa esiin käsilaukusta.

  VastaaPoista