keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tilkkukirja ja hiiritossut

Blokkisiskojen Maritta esitteli blogissaan Iso ilo pienistä tilkuista-kirjaa ja kyllä se kovasti jäi kiinnostamaan. Jopa niin paljon että rupesin netistä etsimään ko.kirjaa. Käväisin kurkkaamassa oman kirjakerhoni tuotantoa ja siellähän se näytti olevan. Enää ei mikään estänyt ostospäätöstä, saihan ostoksesta vielä bonuspisteenkin:)
Mallit tai oikeastaan kangasvalinnat ohjeissa ovat vähän erilaisia mitä itse olen tottunut käyttämään. Muutama asia siellä kuitenkin pisti silmään niin että niitä on katseltava uudelleen sillä silmällä;) Ehkä joskus voisi kokeilla ommella jotain oman mukavuusalueen ulkopuolella olevaa........:)
Muutamana iltana Lemmen viemää katsellessa kudoin tai neuloin hiiritossut. Seinäjoen Taitokaupasta ostetun tekemispaketin sain tyttäreltä tuliaisena epäonnistuneelta Ähtärin reissulta.  Molemmat tossut kudoin mielestäni samankokoisiksi ohjeen mukaan mutta koneessa huovutuksen jälkeen toinen tossu oli jonkin verran suurempi kuin toinen. Laitoin suuremman koneeseen toisen kerran ja niin siitä tuli samankoinen, korvat vaan jäivät vähän suuremmiksi mutta väliäkös hällä;)

6 kommenttia:

 1. Ostin taannoin sama travikepaketin, suosikkiyötossuni!!
  Samalla ohjeella tein tossukat Anopille, jostain syystä en ole koskaa nähnyt käytössä... ;o)

  VastaaPoista
 2. Tossut suorastaan houkuttelevat työntämään varpaansa niihin!

  VastaaPoista
 3. Ihanat tossut! Täytyykin tutkia saisiko tarvikepakettia tilattua netin kautta. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 4. No hyvänen aika, miten voi Ähtärin reisu epäonnistua, täähän on niin kiva paikka! Jaa-a olisko jo aika tänne kotiutua kun olen suurimman osan elämääni asunut enkä ole kotiutunut vieläkään.
  Tossut on varmasti lämpimät, ainakin siltä näyttää.

  VastaaPoista
 5. Inspiroivan näköinen kirja, tossuista puhumattakaan :) Tosi suloiset hiirulaiset!

  VastaaPoista