maanantai 6. elokuuta 2012

Onnistuneempi Ähtärin reissu

Nuorenparin Ähtarin reissu keskeytyi muutama viikko sitten vävykokelaan umpisuolen kiukustumisen vuoksi. Perille päästyään joutuivat lähtemään heti sairaalaan ja toimenpiteen jälkeen suorinta tietä kotiin. Viikonlopuksi oli suunniteltu uusi matka samaan kohteeseen ja nyt sinne pyydettiin mieheni ja minutkin mukaan. 

Matkalla poikettiin Keskisen kyläkauppaan.............................teimme siellä pienen kierroksen ja totesin että toista kertaa ei tarvitse sinne mennä, ei ole ihan minun "juttuni". Olemme käyneet siellä aiemminkin joskus vuosia sitten kun kauppa oli vasta alkutaipaleellaan eikä tuo minusta yhtään kiinnostavammaksi ole muuttunut. Nahkakaupasta ostin itselleni lompakon jolle oli oikeasti tarvetta, muuten pidettiin kukkaron nyörit visusti kiinni.

Matkan päätarkoitus oli käynti eläinpuistossa. Lauantaina siellä käveltiin viisi tuntia, kierros oli pituudeltaan kolme kilometriä joten vauhti oli melko verkkaista. Paljon oli kiinnostavaa katseltavaa ja kun kiire ei ollut mihinkään niin mukavasti aika siellä kului.

Eläinpuiston kiinnostavia kohteita:Edellisen kirjoituksen kommenteissa kyseltiin paria asiaa:
- vetoketjulipareita on kaksi erillistä
- panelikangas on rapakontakaa

Kiitokset taas kaikille kommentin jättäneille:)

2 kommenttia:

  1. Tuo meidän eläinpuisto on kyllä eläinten kannalta kiva paikka, vuosiin vain en ole viitsinyt käytdä, aiemmin käytiin joka kesä kun oli nuo lastenlapset mummulassa. Myös rehua sinne aikoinaan vein viikottain. Silloin aina kävin karhuja katsomassa, siellä ne on mukavia, mutta en luonnossa haluaisi nähdä.
    Tuo Keskinen on kamala paikka, ainakin kesällä ja joulun alla, silloin en käy, mutta joskus aina ruokapuolella poikkean ja menen tälläviikollakin kun joudun siitä ohi ajamaan kun käyn noutamassa passin Alavudelta. Ähtäri on sinne menettänyt poliisi laitoksensa.

    VastaaPoista
  2. Ähtäri on kiva paikka,pitäisi taas käydä siitä on muutama vuosi kun on käyty. Keskinen on ruuhka aikoina kauhea paikka ja muutenkin samat tavarat saa lähempääkin, ei kieltä kannata nykyään mitään ostaa kaikki on kallistunut!

    VastaaPoista