perjantai 20. heinäkuuta 2012

Pankais tullen si Jokioisille!

Näin sanottiin viimeisessä Tilkkulehdessä.
Selasin kalenteria ja pahalta näytti, aina tuntui olevan esteitä tai muuta menoa, harmitti, enkö todellakaan pääse näyttelyyn. Mutta kun tahtoa oikein riittää niin saa mitä haluaa, noh, ehkä ei kuitenkaan aina. Tällä kertaa se onnistui. Eilen puolenpäivän aikaan päästiin reissuun. Kyllä kannatti nähdä vaivaa ajan järjestämiseen, näyttelyssä oli toinen toistaan upeampia töitä ja niitä oli paljon. Lopuksi olisi pitänyt valita mieleisin työ, valitsin sen yhden vaikka monta lappua olisi tehnyt mieli kirjoittaa:)

Kiitokset kaikille näyttelyn järjestäneille, oli todella paljon ihailtavaa kauniisti astetelluissa töissä.


Viimein ja vihdoin pääsin myös Forssassa olevaan Kankainen-kangaskauppaan. Blogeja lukiessa tuo kauppa on tullut monta kertaa vastaan myönteisissä merkeissä ja mieli on tehnyt päästä sinne tutustumaan. Mies lähti jo etukäteen tuttavamme luokse ja minä astelin kauppaan. Sanoin että enpä taida mitään ostella kun tarvetta ei ole, että katselen vaan;)
Tietäähän sen miten siinä kävi, turha oli edellistä lausetta sanoa. Melko täyden kassin kanssa tulin ulos kaupasta.

Pohjalla olevan vihreän pellavakankaan ajattelin olevan sopivaa kassikankaaksi.
Vanha viivain on jo aika kulunut, niin tilaisuuden tullen ostin uuden. Vanha viivain on mitoitettu sentin välein, tämä uusi puolen sentin - saa nähdä montako mittavirhettä tulee ennenkuin osaa uutta käyttää:)
Isot kangaspalat olivat tarjouksessa. Fabric Rollsìn kanssa samaa väriä on nuo kaksi alimmaista palaa, ostin ne varmuuden vuoksi jos Rolls loppuu niin on hyvä millä jatkaa:)
Punaista sydänkangasta ostin joulua ajatellen.
Vaalenpunaiselle pampulanauhalle on jo oikeasti tarve. Tytär pyysi tekemään Tilda-kirjan ohjeella kassin jossa nauhaa tarvitaan. Vaalean nauhan ostin ihan muuten vaan.
Pieni kangaspalapaketti on myös muuten vaan hankittu. Samoin pikalukot. Ompelukoneen neuloille on aina käyttöä. Nappeja on iso purkillinen varastossa mutta tässä pussissa oli värejä joita purkissa on vähemmän tai ei lainkaan, joten hyvä syy niidenkin hankintaan.

Tilkkutyönäyttelystä on FQ-kangas ja kortit. Patalapun voitin arvonnasta.

Aikaa kului reissussa enemmän kuin työpäivän aikana mutta ei siltä tuntunut:) Tuttavamme tapaaminen kahvitellen ja jutustelun merkeissä ennen kotiin lähtöä oli mukava päätös reissulle.

3 kommenttia:

 1. teitkin sitten hyviä ostoksia. Kaikkea tarpeellista, sinulta noita kankaita varmaan kuluu enempi ja vähempi. Oikein kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun pääsit käymään näyttelyssä. Itse menen sinne ensi keskiviikkona kimpparetkellä. Ja valvontavuoro odottaa :) Toivottavasti kävijöitä riittää näyttelyssä....

  Maritta

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti vuodatus ei toimi ainakaan viikolle 30 asti. Virittelin käyttöön vanhan bloggerin blogini. Kiva, että löysit minut. Jokioinen oli hyvä kokemus, kiva, että ehdit sinne.

  VastaaPoista