maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mökkilomaa............

...............vietettiin viime viikolla vuokramökillä. Useampana vuonna olemme vuokranneet kesälomalla mökin viikoksi. Aina ei ole mökki ollut mieleinen syystä tai toisesta mutta tänä vuonna onnistuttiin saamaan siisti ja kiva paikka:)
Pari ensimmäistä päivää ilmat eivät suosineet meitä, silloin otettiin auto alle ja lähdettiin tutkimaan lähiympäristöä. Näillä pikareissuillakin näkee usein kaikenlaista mielenkiintoista kuten nytkin osutiin tähän patsaspuistoon......Taiteilija oli tehnyt teoksensa ajatuksena maanviljelysaika ennen koneita.


Hienoja, eikö vaan? Minä tykkäsin kovasti. Näitäkin katsellessa voi vaan ihmetellä miten joillakin ihmisillä on taitoa käsissään:)
Aikamme ihailtuamme näitä jatkettiin matkaa ja miten sitten silmäni osuikin kangaskauppa-kylttiin. Suuntaa ei tarvinnut enää pohtia:) Astuin kaupan ovesta sisään ja heti ensimmäisenä oli tilkkutyökirjoja tarjouksessa -50%. Ihmettelin että miten sattuikin näin mukavasti, selailemaan vaan. Muutaman nostin eri pinoon uudelleen mietittäväksi ja kuinkas kävikään - ihme - yhtäkään en ostanut!! Jotkut kirjat eivät kiinnostaneet yhtään ja joissakin oli kovin samantyyppisiä ohjeita ja malleja mitä omissa kirjoissanikin on joten nyt maltoin mieleni enkä ostanut vaikka halvalla olisikin saanut:) Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut kaupasta poistua. Lankarullat oli tarjouksessa ja maatuskakangasta ostin pienen palan.Tämän reissun jälkeen pysyttiinkin mökillä koko loppuaika, aurinko paistoi ja saimme nauttia luonnon rauhasta. Onneksi kirjoja oli mukana kaksi muuten olisi loppunut kesken:)Päätalon koira ja kissa kävivät tervehtimässä meitä päivittäin:)


Paikallisesta kaupasta ostettiin sydämen mallisia uusia perunoita:)Niin, en minä reissussa ilman käsityötä ollut;) Vuonna 2009 olen aloittanut tämän käsinompeluksen ja sitä olen tehnyt vain kesäisin mökkeillessämme koska sitä on ollut helppo kuljettaa mukana. Seuraavaksi applikoin kuviin muutamia lisäyksiä ja sitten yhdistelen ne toisiinsa jonkinnäköisiä kangaspaloja apuna käyttäen, sitä vaihetta pitää vielä vähän pohdiskella. Kuvathan liittyvät satukirjojen satuihin mutta palaan asiaan myöhemmin kun työ joskus etenee.......... 11 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kesäkäsityö. Palaa vain asiaan, on jännä nähdä mitä paloista teet. Kesämökkihän on huippu jos kaupan päälle saa nauttia kissan ja koiran vierailusta.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen mökkilomahan teillä!
  Parsaspuistossa minullekin olisi ollut kovasti tutkailtavaa.Itsekin jotain yritän, vaihtelevalla menestyksellä.
  Hyvää kesän jatkumista!

  VastaaPoista
 3. Patsaspuistohan oli löytö! Ihana idea viedä patsaat luonnolliseen paikkaan jossa ne täydentävät ympäristöä ja kertovat tarinaa.
  Kesäkäsityösi kuulostaa mielenkiintoiselta, innolla odotan tulevaa...

  VastaaPoista
 4. Mistä päin maata patsaspuisto löytyy? Näyttää mielenkiintoiselta. Kesäkäsityösi on viehättävä!

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisen näköinen käsityö. Ja voi, tuo bernin kuva se aina saa sydämen tykytyksen aikaan.
  Meillä on ollut kaksi berniä, molemmat jouduttiin lopettaa saidauden vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen puisto ja muuten niin tuttua. Pitäähän sitä kangaskaupassa poiketa:)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoinen patsaspuisto, erilainen kuin siellä Parikkalan seutuvilla oleva. Leppoisa tunnelma puiston ihmisillä!

  Mukava loma sinulla ollutkin, kesäinen.

  VastaaPoista
 8. Aika mahtavia ovat nuo patsaat. Onneksi jotku jaksavat tehdä tällaisiakin ihmisten ihailtavaksi.
  Upeita maisemia on mökkipaikalla ollut ja maatuskakangas on niin somaa. Kivaa kesänjatkoa :)

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo patsaspuisto, oiva kesäkohde!!

  VastaaPoista
 10. Mukavissa maisemissa olette olleet, viihtyisän näköistä. Patsaspuisto on todella hieno, oikein eläväisen näköistä porukkaa, taitava tekijä on ollut!

  VastaaPoista
 11. Minäkin haluaisin tietää, missä tuo patsaspuisto on??

  VastaaPoista