keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kangasvarasto täydentyi:).....

..............muutamalla kangaspalalla.


Maanantaina loma aloitettiin suuntaamalla auton nokka maalaismaisemiin ja kun suunta oli paikkaan jossa on näitä edullisia kankaita niin poikkesinpa hakemaan täydennystä varastooni joka vaan lisääntyy lisääntymistään. Loman aikana olisi tarkoitus saada vähän varastoa tyhjentymään, saa nähdä miten käy, luulenpa että se jää vaan tarkoitukseksi. Kaikenlaista muutakin mukavaa on mielessä ja aikomus on viettää loma rennosti ja tehdä asioita hetken mielijohteen mukaan. Varsinkin nyt kun sain ikkunat pestyä ja tehtyä suursiivouksen voi heittää ajatukset vaikka "hornan tuuttiin" ja tehdä mitä miellyttää:)

6 kommenttia:

 1. Voi voi, minä en edes muista, koska olen ostanut viimeksi kankaita. Kovasti haaveilen kaikista hienouksista mitä muissa blogeissa olen nähnyt, mutta en vaan ole käynyt kaupoilla. Nuo siksak kankaat ovat ihania, semmoisia ryhdikkäitä.

  VastaaPoista
 2. Lomasuunnitelmasi kuulostavat juuri oikeilta ;o) Hyvää lomaa myös ihanien kankaiden parissa!!!

  VastaaPoista
 3. Aika hienoja kankaita. Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa lomaa! Kukahan meillä kävisi ikkunat pesemässä, nyyh!

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita oletkin löytänyt!. oikein hyvää lomaa, otahan rennosti!

  VastaaPoista
 6. Aurinkoista lomaa sinulle! Oma lomani alkaa vasta heinäkuun puolivälissä. Tarkoitukseni on myös suurempi siivous ja mattopyykki hoitaa pois ennen loman alkua, että saa nautiskella ja tehdä käsitöitä ;) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista