sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sopivaa mallia ei löydy:(

Mikä on.....?  voi vaan ihmetellä.....?

 Kun ihmisellä on tilkkutyöaiheisia kirjoja.........muutama ja

 aiheseen sopivia lehtiäkin on kertynyt............ ja kansioonkin on kerääntynyt ohjeita.........

tietokoneeltakin löytyy kaikenlaista.............

mutta sopivaa ideaa torkupeiton ompeluun ei vaan löydy. Lehdet ja kirjat olen selannut pariin kertaan ja nettiä sitäkin enemmän mutta ei, ajatusta ei vaan löydy.

Nuoret saatiin eilen muutettua uuteen asuntoonsa. Tuntuivat olevan tyytyväisiä ja kyllä minustakin siitä tuli aika hieno:)
Pihahommat odottavat..........mies leikkasi eilen aamulla "vähän" liian pitkäksi kasvaneen ruohon, ihme että kone leikkasi sitä kun oli jo melkein heinän korkuista. Naapurin rouva tuli rajalle juttelemaan ja sanoi että hän jo ihmetteli että ollaanko me sairastuttu (rouva on lääkäri) kun ruoho vaan kasvaa kasvamistaan eikä muutenkaan meitä näy pihatöissä;) Olisikohan aika mennä ja hetkeksi hengähtää peiton mallin etsinnässä. Jospa se vaikka samalla putkahtaisi ajatuksiin:)

6 kommenttia:

 1. Minä rakastun aina malleihin, joita teen. Esimerkiksi Tähtikarttaa oli ihana tehdä, suosittelen. Mutta ymmärrän tuskan, kun on hirmuinen into alkaa tehdä jotain niin ei tiedä mitä tekisi. Itse teen ns välitöitä, pussukoita tai nopsia lastenpeittoja kunnes käyn käsikis johonkin isompaa. Yleensä mulla on ideoita jonoksi saakka. Mutta nyt olen päättänyt että tikkaan kaikki valmiiksi Pitkällä Armilla ennenkuin käyn käsiksi mihinkään suurempaan.

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän tuskasi, mulla on kans välillä samanlainen ei tunnu löytyvän vaikka maailma on pullollaan mitä ihnampia malleja, mutta kyllä se sieltä tulee! Tee jotain muuta tässä välissä. Minä kans teen niinkuin Tööt:kin pienempiä töitä ja annan ajatusten ns. levätä!

  VastaaPoista
 3. Irma ystäväinen, taitaa olla runsauden pula. Tee rauhassa pihahommeleita, kyllä se aihe aikanaan putkahtaa. Teillä kova remppaurakka takana, anna nyt ajatusten huilia. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen kysymys, johon ulkopuoliset eivät voi antaa ratkaisua. Siispä ota luonnosvihko ja kirjoita siihen mindmapina tai ranskalaisin viivoin toiveesi. Siis koko, värit, boordi vai ei, keskuskuvio vai ei, moderni vai perinteinen, esittävä vai abstrakti, tikkaustapa. Ota esille kankaasi, jotka sopisivat tekemääsi speksiin. Kyllä ne alkavat puhua. Usein idea lähtee siitä, että joku kangas puhuu tai sitten vastaus on että ei ainakaan mitään tällaista. Leikkaa kankaistasi vaikka tasakylkisiä HST kolmioita ja ala sommitella niillä. Lykkyä tykö ja luovuuden hurmaa.

  VastaaPoista
 5. Odottele rauhassa mallin "kypsymistä". Kyllä se sieltä tulee jossakin vaiheessa. Väkisin väännettynä, et pidä torkkupeiton tekemisestä.
  Nyt taitaa olla pihahommien vuoro, jos naapuritkin jo ihmettelevät :) Meillä maalla saa piha villiintyä ihan rauhassa ;)

  Maritta

  VastaaPoista
 6. Minäkin jo jyrräsin pihanurmet lyhyemmäksi ja sain onneksi hiukan apulaisiakin siihen hommaan, kun on tuota nurmikkoalaa aivan liian paljon leikattavana. Kummallista että heinä kasvaa vaikka yöt ovat pakkasen puolella olleet. Kukat kyllä näyttää kärsivän kylmyydestä.

  Aika lailla sinllekin on kertynyt tuota ohjepuolta vuosien varrella, mutta eiköhän jo huomenissa inspiraatio iske ja malli löydy :)
  Kivaa kesäkuuta ja maltahan hiukan huiliakin :)

  terv. Selma

  VastaaPoista