maanantai 14. toukokuuta 2012

Kirja, kankaita ja ........


Taas sorruin Danielle Steelin kirjaan vaikka monen monta 
kertaa olen päättänyt että niitä en osta. Jokaisen kirjan tarina etenee samalla tavalla vain nimet, paikat ja aiheet vaihtuvat. Vain muutama sivu kerrallaan eteni kirjan lukeminen, väsymys meni edelle:)
Helsingin työkaveri muisti taas kangaspaloilla:)
Nyt ei ehdi  muuta kun katsella niitä ja heti tulee mieleen tietenkin ajatuksia mitä näistä ompelisin. Ne on kuitenkin laitettava kaappiin odottamaan parempia aikoja.


Eilinen äitienpäivä kului työssä  mutta ei sekään haittaa. Vuosien varrella on tottunut että monet pyhäpäivät menevät niin. Olen ollut samassa työpaikassa niin kauan etten kehtaa edes sanoa:) Työkaverit ovat sitä mieltä että olen mennyt sinne jo teinityttönä:))
Tänään on vapaapäivä ja reippaana heti aamulla pörhälsin pihalle haravoimaan talviroskia pois. Myönnettävä on että putsasin vaan etupihan ja takapihan hoidan ehkä huomenna tai sitten jonakin toisena päivänä:) 

1 kommentti:

  1. Uusien kankaiden työstöhän jo pitkällä kun visiokuvat valmiina. Hyvin harkittu, puoliksi tehty. Minulla tahtoo olla toisin, ensin teen ja sitten funtsaan että kuinka olisikaan pitänyt tehdä.
    Hyvää kesän odotusta!

    VastaaPoista