perjantai 13. huhtikuuta 2012

Maalari maalaa

Kuvittelin jo saaneeni ylennyksen remonttityömaalla kun minua pyydettiin maalaamaan seiniä. Tavallisesti työhöni siellä kuuluu tapeettien irtirepimistä, jälkien siivousta, tavaran kantamista sisään ja ulos sun muuta taustatyötä:) Totuus valkeni siinä vaiheessa kun ymmärsin että minulle annettiin maalattavaksi ne seinät joiden päälle tulee tapeetti;) Osaan kyllä maalata mutta en tarpeeksi hyvin -miehen mielestä- hän haluaa tehdä näkyviin pintoihin  sen  työ itse. Noh, myönnettäköön, ihan hyvä niin, minulle kyllä riittää nämä vähäpätöisemmätkin työt:)

5 kommenttia:

 1. Ihan samat hommat on menossa mullakin, maalisutia heiluttelin eilen ja tänään. Ja jatkuu vielä ainakin huomisen puoleen päivään. Käsi jo alkaa reagoida suttaamiseen :)
  Hauskoja ja nättejä pääsiäisjuttujakin olit tehnyt. Mulla nämä blogikierrokset ovat jääneet nyt vähemmälle, mutta kun muut kiireet on ohitettu niin sitten taas. :)

  VastaaPoista
 2. Pohjamaalaus on ihan oikeasti tärkeä työvaihe. Jospa tämä olisikin sinun "ylennyksen" ensimmäinen vaihe..... Maritta

  VastaaPoista
 3. Kauniin jäljen maalaaminen onkin taitolaji, mutta yhtään vähäpätöisempää ei ole 'harjoitella' sitä pohjamaalauksella! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. hih, ihan kuin meillä!
  kun meidän huushollissa viimeiksi oli pintaremontti muutama vuosi sitten, niin minä ja tuolloin teini-ikäiset muksut olivat tärkeässä roolissa vain entisten tapettien pois repimisessä... :)

  VastaaPoista