lauantai 18. helmikuuta 2012

Liebster Blog

Sain mummelilta mieltä piristävän, kivan tunnustuksen:)Tunnustusta pitäisi jakaa eteenpäin ja niin teenkin, laitan sen kaikille omassa blogiluettelossani ja lukijoissani oleville. Teillä kaikilla on mielenkiintoisia asioita joita käyn melkein päivittäin kurkkaamassa:)

6 kommenttia:

 1. Hei! Mummelin blogin kautta löysin sinun blogiisi.Olen selaillut edes takaisin sivujasi.Voi miten kauniita ja taidolla tehtyjä käsitöitä.Värien valinta on hienoa ja harmonista.Se ei ole ihan yksinkertainen asia.Tässä siis henkilökohtainen tunnustukseni sinulle.Käyn täällä ihailemassa vaikka en siitä jälkiä aina jättäisikään.Tekemisen iloa!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos kauniista kommentistasi:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Kylläpä lämmitti mieltä kauniin kirpakkana pakkaspäivänä.
  Tämä bloggausetiketti on minulle hiukan vielä epäselvä, miten nyt tunnustukseni kanssa toimin? Kopsaan kuvan omille sivuilleni ja lähetän sitä eteenpäin? Liittyykö siihen muita velvoitteita?

  VastaaPoista
 4. Hei Irma
  Tunnustus on tullut sinulle ihan aiheesta. Blogiasi on kiva lukea ja työsi ovat upeita.

  VastaaPoista
 5. Tunnustus on todella aiheesta annettu ja kiitos myös sinulle jaosta. Hyvää viikonalkua sinulle ja kauniita talvipäiviä.

  VastaaPoista
 6. Mikään vastaan ​​artikkeli, mutta olen eri mieltä pari seikkaa joitakin extenct. Olen luultavasti vähemmistö kuitenkin, lol. Kiitos jakaminen.

  VastaaPoista