maanantai 2. tammikuuta 2012

Sängynpeite valmistuu..... :)

 Päätin että nyt on näistä blokeista tulevan sängynpeitteen aika valmistua. Pitääkö päätös? Kun-kun, minua on pyydettu ompelemaan toinenkin sängynpeite. Tämä peite onkin vähän haasteellinen koska siihen annettiin vain väritoivomus. Mallin siihen jo suunnittelin, aika yksinkertaisen ja tilasin kankaat, joita odottelen saapuvaksi. Saapa nähdä houkutteleeko uusi työaloittamaan sitä kun saan kankaat -kuten usein käy- niin että tämä siirtyy taas odottamaan vuoroaan.
Tykkään kyllä tästä ompeluksesta valtavasti mutta tuo tikkaaminen kuvioiden ympäri tuntuu etenevän aika hitaasti:) Onneksi muutama blokki on enää tekemättä ja sitten pääsen seuraavaan vaiheeseen eli välikaitaleilla yhdistämiseen. Sen jälkeen on vuorossa reunat, niihin olen pohtinut monenlaisia vaihtoehtoja. Eilen illalla nukkumaan mennessä taisin keksiä sopivan ratkaisun, vielä pitää tarkentaa suunnitelmaa:)
 Takapuolella tikkaus näkyy myös aika kauniisti.
Edestä tikkausta on vaikea saada kuvaan näkymään niin kauniina kuin se luonnossa näyttää.Jokunen kirjakin tuli joulunpyhinä luettua. Aika mukavia olivat vaikka ovatkin ihan "hömppää":)

Kovasti tekisi mieli kokeilla Tilkunviilaajan  ja Marittan blogeissa olevaa tähtimallia. Ehkä vaan kuitenkin pitää malttaa nyt pysyä näissä  kahdessa työssä. Vaikka siihen mennessä kun ne valmistuvat taitaa olla tiedossa jo monta muutakin mielenkiintoista ommeltavaa:) 

7 kommenttia:

 1. Kivalta näyttävät tikkaukset. Jännää, miten parhaammat ideat tulevat mieleen illalla tai yöllä valvoessa ;D Itsekkin mietin eilen miten teei tilkkupeiton reunuksen... Ompelurikasta kuluvaa vuotta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä ovat kauniita, tulee ihana peitto.

  VastaaPoista
 3. Tuosta peitosta tulee kyllä upea !

  VastaaPoista
 4. Tikkaus näyttää tuovan kuviota entistä kauniimmin esille -odotan jo valmiin työn näkemistä! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno siitä tulee, et sinä huonoa osaa tehdäkään :)
  Minukin pitäisi innostua tekemään edes uusi kiikkustuolinpeite, mut saa nyt nähdä kuinka käy.

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää tikatut palat, innolla odotan kunhan ne yhdistät. Minusta ei ole näin tarkan ja siistin käsityön tekijäksi vaikka haluaisinkin. Tsemppiä urakkaasi.

  VastaaPoista