lauantai 1. lokakuuta 2011

Punavalkoisia tilkkutöitä

Nyt elän aikaa joilloin työ ja muut asiat estävät ompelukoneella istumisen:(
Tähän tuskaan ostin kirjan (taas) jota voin katsella ja josta voin suunnitella tulevia projekteja. Pari houkuttavaa työtä sieltä on jo löytynyt. Kankaatkin on valmiiksi katsottuna, siis jotakin ompeluun liittyvää pitää kuitenkin tehdä heti kun vaan vähänkin aikaa liikenee:) Noh, tuohan edistää jo homman aloittamista, pääsee heti varsinaisen työn touhuun heti kun aika antaa periksi. Punavalkoisen tilalle on tulossa sinivalkoista koska niistä löytyi parhaat kankaat uuteen suunnitelmaan.
Päässä on suunnitelmat tehty jo moneen kertaan joten odotan vaan innolla homman alottamista. Tosin yksi ompelus on vielä kesken, se pitää tehdä valmiiksi ja sitten pääsen uusien kimppuun:)


Sämpylätaikina on nousemassa. Sen käyn leipomassa ja paistamassa ja sitten ulos kauniiseen auringonpaisteeseen lenkille ja sitten..........ehkä......koittaa aika istahtaa ompelukoneen äärelle:)1 kommentti:

  1. Kirja on yllättävän mukava,monta uutta kivaa ideaa. Minua erityisesti viehättä s.101 ja s.31. Jonakin päivänä teen molemmat työt :)

    Maritta

    VastaaPoista