tiistai 18. lokakuuta 2011

Osaan olla nopea:)

Ainakin tekemään tilauksia. Torstaina Marle kertoi blogissaan kivasta tilkkukirjasta joka rupesi kiinnostamaan. Googletin kirjan ja laitoin samalla tilauksen eteenpäin. Tänään sain tekstiviestin puhelimeen; kirja on noudettavissa R-kioskista:)) Hyvä ratkaisu tehdä tilaukset muualle kuin postiin. Yli 40 000 asukkaan kaupungissamme on ainoastaan yksi postikonttori, -kesään asti niitä oli vielä kaksi -joten jokainen voi kuvitella minkälaista on noutaa tilaamiaan tavaroita postista. Kolme pitkää jonoa melkein aina toimipisteen perältä ovelle asti, tämäkö on palvelua? 
Ompelutehtaalla on hitaanlainen vaihe meneillään. Ajan kanssa on vähän ongelmia:) mutta onneksi kirjojen ja lehtien selailu auttaa pahempaan tuskaan.

3 kommenttia:

  1. Mikäpä sen mukavampaa kuin illalla käpertyä käsityökirjoja ja lehtiä selailemaan. Ideoita syntyy valtavasti, vaikka ei niitä välttämättä ehdi toteuttamaan. Haaveilu on kivaa!

    VastaaPoista
  2. Idskiä hyvä kerätä sen varalle kun intoa pukkaa ja aikaa löytyy. Hyvin harkittu, on puoleksi tehty,sanoo meikä joka aina tekee ensin ja sitten ajattelee vasta jälkeenpäin..

    VastaaPoista
  3. Postien lisäksi katoava luonnonvara on myöskin kassa-asioita käsittelevä pankki. Ihania töitä olet taas tehnyt.

    VastaaPoista