lauantai 8. lokakuuta 2011

Askel alkoi kyllä painamaan........

 ...............tämän aamun pitkällä metsälenkillä mutta aivot tyhjenivät työajatuksista kuten pitikin -ainakin melkein:)Nuorenparin K+H peittoon tikkailin eilen näitä blokkeja. Tämä on hommaa jossa ajatusta ei tarvita joten se sopii hyvin perjantai-illan puuhaksi jolloin pää ei pysty enää viikon töiden jälkeen suunnittelemaan yhtään mitään. Vähän hitaasti etenee tämä työ. Mielenkiinto ei vaan tahdo riittää pelkkään kuvioiden ympäritikkaamiseen vaan pitäisi saada aina jotain nopeammin näkyvää valmiiksi:) Puolet näistä on jo valmiina ja vielä toiset pitäisi saada aikaiseksi jotta pääsisin välikaitaleiden ompelemiseen. Tykkään kyllä näistä paljon, luonnossa ovat todella kivan näköisiä kun tuo kuvio tikkaamisen ansiosta korostuu hyvin ja blokki näyttää pehmeältä.


2 kommenttia:

  1. Hienoja ovat nuo Havaiji-blokkisi, peitteestä tulee oikein perhekalleus!
    Mietin mitä tuntomerkkejä antaisin, jos kirppiksellemme ehdit, kun en pöydän numeroakaan vielä tiedä... Luultavasti otan pienen tilkkutyöaiheisen olkapussukan "kassalippaaksi", kun kaikki vyölaukut ovat jonnekin taas hautautuneet :)

    VastaaPoista
  2. Hienot tilkkublokit. Onko tuossa jo alakangaskin valmiina? Haluaisin, että kirjoittaisit sitten palojen yhdistämisestä vinkkiä. Kun peittosi on valmis.Minun pitäisi ommella alkuvuodesta kummitytölleni tilkkupeitto ja ajattelin tehdä samantyylisesti tikkauksia käsin ja koneella, mutta tekniikka on hakusessa...

    VastaaPoista